עוגיות שיבולת שועל ותמרים
עוגיות שיבולת שועל ותמרים בשילוב טעמים של שיא השלמות, עם מרקם פריך ומשגע שתמיד עושה תיאבון לאכול עוד ועוד!

בימים כאלה שאין בהם זמן להכנות מאורכות וסיבוכים, סידרנו לכם מתכון לעוגיות החורף הכי שוות שתמיד יהיו מוכנות בצ'יק!
קבלו מתכון לעוגיות שיבולת שועל ותמרים בשילוב טעמים של שיא השלמות, עם מרקם פריך ומשגע שתמיד עושה תיאבון לאכול עוד ועוד!
עוגיות סופר קלות ופשוטות שגם לא מתפשרות על הטעם בכלל ותמיד מצליחות להמתיק לכולם את היום בטעמים מדהימים!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

עוגיות שיבולת שועל ותמרים
עוגיות שיבולת שועל ותמרים בשילוב טעמים של שיא השלמות, עם מרקם פריך ומשגע שתמיד עושה תיאבון לאכול עוד ועוד!
לדרג
המצרכים
- 12 תמר מג'הול (חתוכים לקוביות קטנות)
- 2 כוסות שיבולת שועל
- ½ כוס סוכר
- 1 ½ כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- ¾ כפית קינמון
- ½ כפית מלח
- ½ כוס שמן
- 2 ביצים
- 3 כפות דבש
אופן ההכנה
- חותכים את התמרים ושמים בצד.
- בקערה מערבבים את השיבולת שועל, סוכר, קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
- לאחר מכן מוסיפים את השמן, 2 ביצים, ו-3 כפות דבש ומערבבים היטב.
- מוסיפים את התמרים החתוכים ומערבבים עד לתערובת אחידה.
- עושים עיגולים ומשטחים מעט.
- שמים על נייר אפיה ולאפות ב-180 מעלות למשך 15 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגיות שיבולת שועל אלה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות
נראה קל להכנה וטעים. האם אפשר להחליף דבש בסילאן?
יצאו מעולות, תודה!
שלום רב
אני רוצה להיות שוטפת עמכם יש לכם מתכונים שאני אוהבת לנשות
תודה
– בבקשה קישור להצטרפות לקבוצה בוואטסאפ:
https://chat.whatsapp.com/HxJpej6EGPe9NLSiLCKVo0
המתכונים נשלחים בד"כ 3-5 פעמים בשבוע, בסה"כ כ-20 מתכון בשבוע, ממליצים בחום לשתף את קישור ההצטרפות גם עם חברתך וכל מי שבא לו.
– וכמובן שאת תמיד מוזמנת להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולדף ולהמשיך להנות:
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
https://www.facebook.com/matkonimmetukim
תודה!
הייייי
האם מדובר בקואקר אינסטנט?
תודה
כל שיבולת שועל יצא טוב אך עדיף כזו עבה
שאלה : האם משתמשים בשיבולת שועל אינסטנט – טחונה , או רגילה.
אפשר אינסטנט אך עדיף שיבולת שועל עבה. בהצלחה!
היי אשמח לדעת באיזו שיבולת שועל חהשתמש, דקה או עבה? תודה
עדיף עבה
ממרח תמרים אפשר במקום?
אפשר לנסות רק לדאוג שבצק לא נוזלי מדי.