עוגיות שיבולת שועל בקערה אחת
הכי קל להכנה והכי טעים
בימים כאלה אין זמן למתכונים מסובכים, לכן סידרנו לכם את העוגיות הכי משגעות שגם מאוד קלות ומהירות להכנה!
קבלו מתכון לעוגיות שיבולת שועל שיא השלמות המקבלות מרקם קראנצ'י בטירוף עם טעמים מדויקים שאי אפשר להפסיק לזלול.
עוגיות קלילות ומאוד פשוטות שימתיקו לכם את הערב, והכל בקערה אחת ללא כאבי ראש וסיבוכים מיותרים. חובה להכנה!
המצרכים
- 3 כוסות שיבולת שועל
- 1 אבקת אפייה
- 3 ביצים
- ½ כוס שמן
- 1 כפית קינמון
- ½ כוס סוכר חום
- ¼ כוס סילאן /טבעי
- ½ כוס טחינה גולמית/מלאה
- ½ כוס אגוזים קצוצים
- ½ כוס שומשום/מלא
- ½ כוס חמוציות/טבעיות
- ½ כוס צימוקים בהירים
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים יחד היטב.
- עם כפית מסדרים על תבנית עם רווחים כיוון שהעוגיות מעט מתרחבות באפייה.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 15-20 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגיות שיבולת שועל אלה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
אין ויכוח שכולם מתים על עוגיות שיבולת שועל, אבל אם בא לכם לגוון עוד, יש לנו עמוד מעולה שמרכז עוד עוגיות טעימות, כנסו >> מתכון לעוגיות
מקור: עוגיות שיבולת שועל – לבשל ולאפות עם ליטל
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: לבשל ולאפות עם ליטל – הקבוצה הרשמית!
היי ליטל אפיתי את העוגיות והם היו טעימות להפליא
תודה רבה!?
היה נחמד לו היתהנוספת הגירסה הטבעונית למתכון זה. תודה
היי סנדרה, מחליפים ביצה במתכון ב: 1/4 כוס רסק תפוחים או חצי בננה בשלה או 1/4 כוס מיץ תפוחים לא ממותק או כף אגר אגר. בהצלחה!
האם אפשר לצלם מה זה אגר אגר
תחליף צמחי לג'לטין – כמה תמונות בקישור כאן
היי ליטל,
איזה סוג של שיבולת שועל מתאים לעוגיות?
תודה
מירי
היי מירי, מומלץ שיבולת שועל עבה. בהצלחה!