ג'לי תות עם קצפת צמחית
טעם עשיר במראה מהמם
מחפשים להרשים ולקצור אין סוף מחמאות עם קינוח אישי קטן וחמוד שלא מצריך שעות של עבודה? אז הגעתם למקום הנכון!
קבלו מתכון לקינוח תות עם ג'לי שיא השלמות בשילוב טעמים עשיר עם קצפת צמחית עשירה ועננית בצורה יפהפיה במיוחד.
קינוח קליל והכי קל להכנה בגרסת פרווה שלא מתפשרת על הטעם בכלל. איך שלוקחים טעימה ראשונה כולם מתמכרים לעוד ועוד!
מתכון באדיבות: מירי אוחיון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית שקעים
המצרכים
- 2 קופסאות ג'לי בטעם תות
לקצפת:
- 500 מ"ל קצפת ריץ'
- 4 כפות סוכר
אופן ההכנה
- מכינים את הג'לי לפי הוראות יצרן (על הקופסא).
- שמים במקרר תבנית שקעים ומוזגים רבע כוס ג'לי ושמים באלכסון כמו בתמונה.
- משאירים לפחות שעתיים עד שמתייצב.
- מכינים קצפת - מקציפים את הקצפת ריץ' עם 4 כפות סוכר עד ליציבות.
- מזלפים מעל בכוסות ומקשטים בתות או עלה נענע.
הערות וטיפים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קינוח תות
אפשר להכין בשישי ולהגיש בשבת? ברור לא קורה כלום. |
אפשר עם שמנת מתוקה? אפשר. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: קינוח תות – מירי אוחיון
מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
היי הודיה,
שמחים מאוד שאהבת 🙂
מה המקור של קינוח זה? איזו ארץ התחילה את זה הראשונה?
היי חיה,
לא נוכל לענות על השאלה הזו מפני שאיננו יודעים את התשובה עליה 🙂
יהיה קשה לעקוב אחר המקור לקינוח הזה מפני שהוא כל כך פשוט ונגיש ויכול להתאים למגוון של ארצות ותרבויות.
מקווים שתכיני ותיהני ממנו!