כדורי צ'יפס מטורפים
קריספיות משגעת עם טעם אגדי
יודעים מה עוד יותר טוב מהצ'יפס הרגיל שכולנו אוהבים? אותו צ'יפס בצורת כדורים עם בטעם עוד יותר משגע!
קבלו מתכון לכדורי צ'יפס מטריפים במיוחד המשלבות מעטפת קריספית בטירוף וזהובה עם מלית קוביות תפוחי אדמה רכה ועשירה במיוחד.
תוספת קלילה, מהירה, והכי פשוטה להכנה שתשדרג לכם כל ארוחה בטעמים של אגדה. ביס אחד ולא תצליחו להפסיק לזלול!
מתכון באדיבות: רז שלום
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 4 תפוחי אדמה (קלופים)
- מלח (לפי הטעם)
- מרק עוף (לפי הטעם)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
- 1 כף קמח (רגיל)
- 1 ביצה
- פירורי לחם
- שומשום
אופן ההכנה
- 4 תפוחי אדמה קלופים חותכים לקוביות ומרתיחים על הגז (כמו פירה)
- שזה רותח מוסיפים מלח ומרק עוף ומחכים עד שהמים יתאדו, התפוח אדמה צריך להיות רך.
- לאחר מכן מועכים ומוסיפים מעט פלפל שחור וכף קמח רגיל וללוש לעיסה אחידה
- מגלגלים לכדורים וטובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם ושומשום
- חשוב לטגן בשמן עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: כדורי צ'יפס
אפשר גם לאפות? אפשר בהחלט, גם יוצא טעים. |
אין צורך בביצה בתערובת? אין צורך. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: כדורי צ'יפס – רז שלום
עשיתי לפי המתכון כבר פעם שניה ובשני הפעמים העיסה יצאה דביקה ממש שאי אפשר לעשות ממנה כדורים בכלל יש איזה משהו שניתן להוסיף כדי שזה לא יקרה ?
עשיתי לפי המתכון כבר פעם שניה ובשני הפעמים העיסה יצאה דביקה ממש שאי אפשר לעשות ממנה כדורים בכלל יש איזה משהו שניתן להוסיף כדי שזה לא יקרה ?
ניתן להוסיף מעט קמח או אפשר להכניס את הבלילה למקרר לחצי שעה לפני שיוצרים כדורים. טיפ: מומלץ להרטיב את הידיים גם כדי שהבצק לא יידבק אליהן.