|

מתכון מעמול מושלם לשבת

פריכות משגעת עם טעם חלומי
בהשראת: אילנה מנגן
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון מעמול

כולנו יודעים שבאמת אין על עוגיות בית כדי לקשט את השבת בטעמים משגעים ולמלא את הבית בריחות אפייה שישאירו את כולם מטורפים!

קבלו מתכון מעמול לשבת מנצח ומושלם המתקבל בבצק חלומי עם פריכות מדהימה, עם כל מיני אפשריות למילוי מפנק המקפיץ את הטעם ברמות.

עוגיות קלילות בהכנה שיא הקלות שתמיד טוב שיש בצנצנת על השיש, כך שכל מי שעובר ושב מתגרה לאכול עוד ועוד!

מתכון באדיבות: אילנה מנגן

ספר המתכונים של אילנה מנגן

 

מתכון מעמול

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מתכון מעמול

מתכון מעמול מושלם לשבת

פריכות משגעת עם טעם חלומי
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
כמות 3 רולדות גדולות
באדיבות: אילנה מנגן

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 ק"ג פחות כוס קמח מנופה (של דגן)
  • קורט מלח
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 כפות סוכר (מלאות)
  • שקית אבקת אפיה
  • 1 כף גדושה אינסטנט וניל (צרפתי)
  • 1 כוס שמן חמניות
  • מרגרינה קנולה (מחולקת לריבועים בטמפ החדר בצבע תכלת)
  • 1 כוס מיץ תפוזים (סחוט טרי ומסונן)

אפשריות למילוי:

  • ריבה וקוקוס
  • פרג
  • חלבה ופצפוצי שוקולד
  • נוטלה עם שערות חלבה
  • ממרח תמרים עם אגוזים קצוצים
  • אגוזי מלך עם סוכר חום וקינמון

אופן ההכנה

  • שמים את כל המרכיבים לבצק בקערה לפי הסדר ומערבבים עם כף קודם את היבשים ואז השמן המרגרינה והמיץ בהדרגה למשך מספר דקות, עד לקבלת בצק נעים, לא ללוש יותר מדי.
  • מכסים ושמים למקרר או בחוץ לשעה אפשר יותר.
  • משטחים את הבצק לעלה ומורחים מהמילוי שאוהבים, ומגלגלים לרולדה וחותכים לחריצים (לא עד הסוף)
  • מכניסים לאפיה בתנור שחומם ל-180 מעלות לאפייה במרכז למשך 15 או 20 דק להזהבה.
  • כשמתקרר בוזקים אבקת סוכר בנדיבות

הערות וטיפים

תמונות אופן הכנה:
מתכון מעמול מתכון מעמול מתכון מעמול מתכון מעמול
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון מעמול

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון מעמול זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מעמול – אילנה מנגן

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?