גביניות משגעות ב-10 דקות הכנה
טעם מושלם בשיא הקלות
10 דקות ויש לכם את הפינוק של היום – תכירו את גביניות השבת הכי שוות שיש שתמיד כדאי להכין ולקשט את היום בטעמים מדהימים!
קבלו מתכון לגביניות משגעות שכל אחד יכול להכין בשיא הקלות, המורכבות מבצק שמרים בפריכות מושלמת העוטף מלית גבינה עשירה במיוחד.
מעדן מהמם שתמיד מגרה את כולם במראה הזהב שלו ואז מפתיע אותם בשילוב טעמים מענג במיוחד. ביס אחד ישאיר אתכם באנחות!
מתכון באדיבות: שרית יצחקי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
המצרכים
- לבצק:
- בצק שמרים עלים של מעדנות
- למלית גבינה:
- 250 גרם גבינה טוב טעם
- ½ כפית תמצית וניל (איכותית)
- ½ כף קורנפלור
- גרידת לימון מחצי לימון
- ½ כוס אבקת סוכר
- ½ ביצה (מערבבים ביצה אחת ושופכים חצי ממנה)
אופן ההכנה
- מערבבים את כל חומרי המלית יחד ושמים במקרר.
- בינתיים פותחים חצי מהבצק וחותכים לריבועים (כמו בסרטון)
- מזלפים על כל ריבוע עיגול של המלית. שמים לב שלא לשים יותר מדי מהמלית.
- מותחים מעט את הבצק ומורחים מעט ביצה שתשמש כ"דבק" וסוגרים בצורת מעטפה.
- אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות בתכנית אפייה לא טורבו, עד להזהבה, למשך 20-25 דקות בערך.
- מפזרים באבקת סוכר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון גביניות זה? אל תהססו לשאול!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: גביניות משגעות – שרית יצחקי
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם @sarit_itzhaky
היי לא מתפיחים אותן לפני האפיה?
אפשר להניח למנוחה אך לא צריך להתפיח. בהצלחה!
שלום.
האם מורחים ביצה על הגביניות לפני האפיה?
תודה.
אפשר בהחלט
היי,
תודה על המתכון,
רוצה לנסות, אך שאלה,
אפשר להכין עם בצק פילאס?
היי לאה, אפשר להכין גביניות גם מבצק פילאס. בהצלחה!