עוגת שוקולית מדהימה בטעם ממכר
מרקם משגע עם קרם מושחת

מי מאיתנו לא אוהב להתפנק על חווית שוקולד מענגת לאחר יום ארוך של עבודה, עוגה זו היא בדיוק מה שאתם צריכים!
קבלו מתכון לעוגת שוקולית מדהימה במיוחד המתקבלת במרקם עסיסי במיוחד, ומשודכת לקרם שוקולד מושחת המרטיב אותה מבפנים ומשדרג את הטעם ברמות.
הכי מומלץ לחמם את העוגה במיקרו לפני הגשה, ולטרוף לצד כדור גלידה וניל לחווית טעמים בלתי נשכחת ומיוחדת. אז קדימה להכין!
מתכון באדיבות: כלנית כהן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבנית עגולה חד פעמית או 2 תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה של 200 מ"ל
המצרכים
- 1 כוס שוקולית
- 1 כוס קמח תופח
- 1 כוס שמן (אפשר גם ¾ כוס שמן ו-¼ כוס מים)
- 1 כוס סוכר (אפשר להפחית ל-¾ כוס)
- 3 ביצים L
- ½ קופסא שמנת מתוקה (חצי כוס - אפשר גם שמנת צמחית לפרווה)
ציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- ½ קופסא שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים ביחד במיקסר או ידנית.
- משמנים תבנית עגולה ואופים בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות בערך, או עד שקיסם שננעץ יוצא נקי.
- כשהעוגה חמה אחרי אפייה, מערבבים יחד שוקולד מריר שהומס במיקרוגל עם חצי שמנת מתוקה, עד לקבלת קרם חלק.
- דוקרים את העוגה בקיסם ושופכים מעל.
- לחמם את העוגה במיקרו לפני הגשה למשך 15 שניות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מה חושבים על: עוגת שוקולית

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגת שוקולית – כלנית כהן