|

עוואמה - סופגניות ללא גלוטן קטנטנות

מרקם חלומי עם קריספיות מטריפה מבחוץ, עם רכות מושלמת בפנים.
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
עוואמה

סופגניות ללא גלוטן הקינוח הכי מושלם לכבוד החג חוזר בגדול והפעם בגרסה ללא גלוטן שלא מתפשרת על הטעם בשום פנים ואופן!

קבלו מתכון לעוואמה ללא גלוטן המתקבל במרקם חלומי עם קריספיות מטריפה מבחוץ, וביס הנמס בפה עם רכות מושלמת בפנים. והטעם? פשוט אגדי.

מעדן נדיר שמכינים בקלי קלות ובעיניים חצי עצומות, לקבלת כדורים קטנים של עונג שתמיד יפתיעו בכל ביס מחדש!

 

 ספר המתכונים של ירדנה ג'נאח

עוואמה
צילום: ירדנה ג'נאח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוואמה

עוואמה - סופגניות ללא גלוטן קטנטנות

מרקם חלומי עם קריספיות מטריפה מבחוץ, עם רכות מושלמת בפנים.
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

סיר טיגון
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח (תמי)
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 1 תפוח אדמה
  • 3 טיפות מי ורדים (או מי זהר - לא חובה)
  • ¾ כוס מים

לסירופ:

  • 2 כוסות סוכר
  • ½2 כוסות מים
  • 1 פרוסת לימון

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים את הקמח עם השמרים, תפוח אדמה (שהרתחנו ומעכנו לפירה), את הסוכר, מלח, מי ורדים, ומים.
  • מעבדים לבצק אחיד ואז מכסים למשך שעה למנוחה.

להכנת הסירופ:

  • מבשלים על הגז את כל המרכיבים למשך 20 דקות.
  • מורחים מעט שמן על הידיים כדי שלא יידבק, ומכינים כדורים מהבצק.
  • מטגנים בשמן עמוק. לאחר מכן טובלים בסירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: סופגניות ללא גלוטן

אפשר לוותר על התפוח אדמה?
אפשר אבל הטעם יהיה מעט שונה.
איך עשית את העיגולים?
בעזרת שתי כפות ידיים עם מעט מעט שימון.
מה זה קמח תמי?
ללא גלוטן.
עוואמה
ירדנה ג'נאח

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?