צ'ורוס ללא גלוטן בקריספיות משגעת
בצק חלומי עם טעם מושלם
חנוכה בפתח ואין מושלם יותר לפינוק המשפחה מהקינוח המטוגן הכי מטריף שיש שישאיר את כולם מאוהבים!
קבלו מתכון לצ'ורוס נדיר ביותר שמכינים ללא גלוטן מבצק חלומי המקבלת קריספיות משגעת מבחוץ עם מרקם נמס בפה בכל ביס.
מעדן אגדי שתמיד כדאי להכין לחגים ולאירועים השמחים, שישדאג לעשות לכולם חגיגה בפה עם אווירה של שמחה!
מתכון באדיבות: יהלומית דקל
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
המצרכים
- 350 גרם קמח (תמי כתום)
- 1 שקית אבקת אפיה
- 4 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 3 ביצים
- 2 שמנת חמוצה (400 גרם)
- קורט מלח
אופן ההכנה
- מקציפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים את תמצית הוניל
- מוסיפים את השמנת חמוצה, ובסוף ומוסיפים את הקמח, עם היבשים, עד שמקבלים עיסה חלקה .
- נחמם סיר עם שמן, עד חצי מגובה הסיר ומתחילים לזלף ישירות לתוך השמן. למי שאין שקית זילוף, אפשר גם עם כף ולעשות צורות אחרות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: צ'ורוס ללא גלוטן
מה אפשר לשים במקום שמנת חמוצה? אפשר לשים שמנת צמחית. |
איפה אפשר לקנות קמח זה? אפשר לרכוש בכל הסופרים. אפשר גם להזמין מהאתר. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: צ'ורוס – יהלומית דקל