לביבות כרישה עם תפו"א (פרסה)
קריספיות מושלמת עם טעם נדיר
אין חנוכה חגיגי יותר מחנוכה של לביבות עדינות וטעימות שתמיד מושלמים לאורחים, לילדים, וסתם לכל ארוחה!
קבלו מתכון ללביבות כרישה או פרסה נדירות המשלבות טעמים של פרסה ותפוחי אדמה, בקריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת בפנים, וטעם עוד יותר.
לביבות קלילות והכי קלות להכנה שישדרגו לכם את היום בטעמים מענגים וישאירו את כל המשפחה רעבים לעוד ועוד!
מתכון באדיבות: דורית אלישע
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 2 גבעול פרסה
- 2 תפו"א
- 2 ביצים
- 2-3 כפות קמח מצה
- ½ כוס שמן קנולה (לטיגון)
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- שוטפים היטב את הפרסה החתוכה ומרתיחים במים למשך 10 דקות.
- לאחר מכן קוצצים דק.
- מבשלים את התפו"א עם הקליפה בישול מלא ואז מקלפים ומועכים ומוסיפים את הפרסה.
- מוסיפים את הביצים, קמח מצה, מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצרים קציצות ומטגנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי לביבות כרישה אלו? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!