לביבות כרישה עם תפו"א (פרסה)
אין חנוכה חגיגי יותר מחנוכה של לביבות עדינות וטעימות! קבלו מתכון ללביבות כרישה או פרסה נדירות המשלבות טעמים של פרסה ותפוחי אדמה, בקריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת בפנים, וטעם עוד יותר!
לביבות כרישה עם תפו"א (פרסה)

אין חנוכה חגיגי יותר מחנוכה של לביבות עדינות וטעימות שתמיד מושלמים לאורחים, לילדים, וסתם לכל ארוחה!
קבלו מתכון ללביבות כרישה או פרסה נדירות המשלבות טעמים של פרסה ותפוחי אדמה, בקריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת בפנים, וטעם עוד יותר.
לביבות קלילות והכי קלות להכנה שישדרגו לכם את היום בטעמים מענגים וישאירו את כל המשפחה רעבים לעוד ועוד!
מתכון באדיבות: דורית אלישע
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/דורית-אלישע" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של דורית אלישע [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 2 גבעול פרסה
- 2 תפו"א
- 2 ביצים
- 2-3 כפות קמח מצה
- ½ כוס שמן קנולה (לטיגון)
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- שוטפים היטב את הפרסה החתוכה ומרתיחים במים למשך 10 דקות.
- לאחר מכן קוצצים דק.
- מבשלים את התפו"א עם הקליפה בישול מלא ואז מקלפים ומועכים ומוסיפים את הפרסה.
- מוסיפים את הביצים, קמח מצה, מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצרים קציצות ומטגנים.
[adinserter block="4"]
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי לביבות כרישה אלו? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!
