Advertisements
|

בייגלה ירושלמי בטעם מקורי

קראנצ'יות משגעת עם רכות מפתיעה
בהשראת: נורית כחלון סיני
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
בייגלה ירושלמי
Advertisements

געגועים לירושלים? אז בייגלה ירושלמי מושלם זה הוא בדיוק מה שאתם צריכים כדי לחוות את העיר מחדש!

קבלו מתכון לבייגלה ירושלמי נדיר והכי תואם למקור המקבל קראנצ'יות משגעת מבחוץ עם רכות מפתיעה בפנים, וטעם מושלם המשתווה לדבר האמיתי!

מאפה מדהים ומהמם שאפשר להכין בקלי קלות ולהנות מריחות אפייה מטריפים עם טעמים מענגים שכולם אוהבים!

מתכון באדיבות: נורית כחלון סיני

ספר המתכונים של נורית כחלון סיני

 

בייגלה ירושלמי

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי בטעם מקורי

קראנצ'יות משגעת עם רכות מפתיעה
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: נורית כחלון סיני
Advertisements

המצרכים

  • 700 גרם קמח
  • 1 ½ כפות שמרים
  • 3 כוסות מים (בערך, להתחיל מ 2 כוסות ולהוסיף לאט)
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף מלח
Advertisements

אופן ההכנה

  • ללוש את כל המרכיבים למשך 10 דקות במיקסר, לא פחות.
  • לאחר מכן מתפיחים למשך 40 דקות בערך עד להכפלת הנפח
  • קורצים כ-13 כדורים, וכל כדור מגלגלים לרולדה
  • לוקחים 2 כוסות שומשום עם 2 כפות מים וכפית סוכר וכפית מלח ומערבבים היטב.
  • טובלים כל בייגלה יפה יפה בשומשום ומניחים בתבנית
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-220 מעלות למשך 15 דקות בערך.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

בייגלה ירושלמי

Advertisements

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון בייגלה ירושלמי זה? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: בייגלה ירושלמי – נורית כחלון סיני
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @buttercup_kitchen_

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

  1. 1 star
    נורא ואיום. מעבר לזה שהכמויות לא מדוייקות, גם אופן ההכנה, כגון, לערבב את השומשום עם מים, סוכר ומלח ואז לצפות עם הבליל הזה את הבצק… ממש לא מקצועי והתוצאה עלובה.
    את המתכון הזה (ביחד עם התוצאה) זרקתי לפח

    1. היי רחל, הכי מומלץ להוסיף את הנוזלים בצורה הדרגתית כי הכמות תמיד תשתנה ולא במעט בין סוגי הקמחים וצורות ההכנה השונות. בהצלחה בפעם הבאה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements