עוגת קצפת משגעת בטעם נוסטלגי
הקינוח הכי מושחת שהוא גם עוגה – קבלו מתכון לעוגת קצפת נדירה ומשגעת המורכבת מתחתית פריכה וחמאתית המשודכת לקרם קצפת עננית ועשירה בטירוף, ומסתיימת בשכבת קצף אפויה עם סירופ מושחת מעל!
עוגת קצפת משגעת בטעם אגדי

הקינוח הכי מושחת שהוא גם עוגה – תכירו את מעדן הקצפת הכי מושלם שאין אחד שלא ישמח לקבל!
קבלו מתכון לעוגת קצפת נדירה ומשגעת המורכבת מתחתית פריכה וחמאתית המשודכת לקרם קצפת עננית ועשירה בטירוף, ומסתיימת בשכבת קצף אפויה עם סירופ מושחת מעל.
עוגה חגיגית ומפוארת במיוחד שתמיד תרשים את כל מי שטועם בכל ביס מחדש. טעימה אחת תשאיר אתכם מכורים לנצח נצחים!
מתכון באדיבות: אריה רוזנשטוק
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אריה-רוזנשטוק" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אריה רוזנשטוק [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
המצרכים
לתחתית:
- ¾ חבילה מרגרינה
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 חלמונים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 ½ כוסות קמח (אם הבצק דביק להוסיף עוד קצת)
למלית:
- 2 חבילות שמנת להקצפה (500 מ"ל)
- ¾ כוס חלב
- 3 שקיות סוכר וניל
- 2 כפות פודינג וניל
- 1 כף נס קפה
לשכבה שלישית:
- 4 חלבונים
- ¾ כוס סוכר
- סירופ שוקולד (או ריבת חלב או מה שאוהבים)
אופן ההכנה
- להכנת התחתית - נערבב את כל החומרים לתחתית יחדיו ואז נסדר בתבנית גודל 26.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות עד להזהבה.
- להכנת המלית - מקציפים 2 חבילות של שמנת להקצפת עם החלב, סוכר וניל, 2 כפות פודינג וניל וכף נס קפה. נקציף עד לקבלת קצף יציב.
- מורחים את הקרם על התחתית שאפינו מקודם.
- להכנת שכבה אחרונה - מקציפים 4 חלבונים עם ¾ כוס סוכר עד לקבלת קצף קשה.
- מורחים את הקצף בצורה אחידה על נייר אפייה שאותו מסמנים בעיגול בגודל התבנית שלנו.
- אופים על 100 מעלות חום למשך שעה עד שעה ורבע.
- מניחים את השכבה מעל לקרם, ומקשטים מעל עם איזה סירופ שאוהבים.
[adinserter block="4"]
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגת קצפת זו? אל תהססו לשאול!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
