| | |

עוגת מוס פררו רושה

טעם נדיר במראה מרהיב
בהשראת: ענבל בן ברוך - ענבלוגה
ציון 4 על ידי 3 דירוגים
עוגת מוס פ

זהירות – זה ממכר! קבלו בתשואות את עוגת המוס הכי מרשימה ומהממת שתשאיר את כל מי שטועם בשוק כבר מהביס הראשון!

עוגת מוס פררו רושה מדהימה ונדירה, המורכבת מבסיס וופל פריך וחמאתי המשתדך לקרם שוקולד עשיר עם המון אגוזי לוז מפנקים בפנים, ומוס נוטלה מושחת ברמות.

עוגה מרהיבה ומפוארת במיוחד, שתמשוך כל עין במראה שלה קודם ואז כל לשון בטעם המענג שאי אפשר לעמוד בפניו.

מכירים שוקולד פררו רושה? תעצמו את עיניים ותרגישו כאילו נגסתם בדבר האמיתי, אבל יותר טעים!

תודה ענקית לענבל ששיתפה מתכון נדיר זה בקבוצתנו!

מתכון באדיבות: ענבל בן ברוך – ענבלוגה

ספר המתכונים של ענבל בן ברוך – ענבלוגה

 

עוגת מוס פ

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת מוס פ

עוגת מוס פררו רושה

טעם נדיר במראה מרהיב
ציון 4 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: ענבל בן ברוך - ענבלוגה

ציוד

תבנית 22 או כ-12 כיפות סיליקון

המצרכים

לבסיס:

  • 130 גרם נוטלה
  • 80 גרם שבבי פייטה (ניתן להשיג בחנויות אפייה, אם אין לשים עוד שבבי וופל בלגי במקום באותה הכמות)
  • 80 גרם שבבי וופל בלגי
  • 50 גרם חמאה (או מרגרינה)

לשכבת קרם שוקולד:

  • 300 גרם נוטלה
  • 120 גרם שמנת מתוקה

לשכבת אגוזי לוז:

  • 150 גרם אגוזי לוז (קלוים וקלופים חצויים לשתיים)

למוס נוטלה:

  • 375 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם נוטלה

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 1 כוס אגוזי לוז (קצוצים דק)

אופן ההכנה

  • לשכבת הבסיס - מחממים מעט את הנוטלה ומערבבים יחד עם השבבי פייטה והוופל בלגי, ממיסים את החמאה ומערבבים פנימה. משטחים על גבי התבנית ומהדקים טוב טוב לתחתית
  • להכנת שכבת שוקולד - מרתיחים את השמנת, שמים פנימה את ממרח הנוטלה ומערבבים היטב עד שהוא נמס ואז שופכים על גבי שכבת הבסיס.
  • מכניסים להקפאה למשך 10 דקות להתייצבות השוקולד.
  • לאחר שהקרם מתייצב בהקפאה, מפזרים את אגוזי הלוז על גבי השוקולד ונועצים אותם טיפה בתוך קרם השוקולד
  • להכנת שכבת המוס - מרתיחים 250 גרם שמנת (שימו לב, לא את כל כמות השמנת במתכון) ואז ממיסים את הנוטלה פנימה, שמים שעה במקפיא או עד שהקרם קר מאוד ואז שמים במיקסר
  • מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים עד למוס יציב מאוד ( להיזהר מהקצפת יתר). לאחר מכן שופכים על גבי אגוזי הלוז.
  • מכניסים למקפיא להתייצבות למשך 10 דקות בערך.
  • להכנת הציפוי - מרתיחים את השמנת ואז ממיסים פנימה את השוקולד מריר וחלב, לאחר שהוא נמס מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים ושופכים על גבי המוס.
  • שומרים את העוגה בהקפאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגת מוס זו? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת מוס – ענבל בן ברוך – ענבלוגה
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם ודף פייסבוק!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements