חביתה בלחם משגעת וטעימה
הכנה קלה עם חווית טעמים מענגת
נמאס לכם מארוחות הבוקר השגרתיות? הגיע הזמן לחשוב מחוץ לקופסא ולשדרג את הביצים של הבוקר בטעמים חדשים!
קבלו מתכון מושלם לארוחת בוקר או ערב מפנקת במיוחד של חביתה בלחם משגעת המשודכת לאבוקדו מושלם וגבינה נמס, עם טעם מענג במיוחד.
מנה קלילה והכי פשוטה להכנה שתפתיע את כל המשפחה בחווית הטעמים העשירה המספקת ותרשים את כולם בכל ביס מחדש!
מתכון באדיבות: מלי מאירוב
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה דומה:
המצרכים
- ¼ כוס שמן (לטוסט הכי קריספי, אפשר גם פחות )
- 2 ביצים
- מלח (לפי הטעם)
- 2 פרוסות לחם
- 2 פרוסות גבינה צהובה
- ½ אבוקדו (פרוס לצורת ירח)
- גבינה מלוחה (לא חובה)
- 1 עגבנייה (לא חובה)
אופן ההכנה
- לוקחים מחבת רחבה עם רבע כוס שמן.
- מערבבים 2 ביצים עם מלח, וכשהשמן חם שופכים את הביצים. נותנים לחביתה להתבשל קצת בצד אחד.
- מניחים 2 פרוסות לחם והופכים מיד. מניחים מעל 2 פרוסות גבינה צהובה עם חצי אבוקדו פרוס. אפשר גם להוסיף גבינה מלוחה או עגבניות או מה שבא.
- סוגרים את שולי החביתה כמו מעטפה, ומקפלים לחצי כך שפרוסת הלחם תהיה מעל לפרוסת הלחם השנייה, וכך הגבינה תימס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מה חושבים על: חביתה בלחם
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספותמושלמים. אל תפספסו!
לא הבנתי כלום. מה מעל מהו מה נסגר על מה. מי מטגן חביתה ברבע כוס שמן????.
אפשר לטגן עם פחות שמן, או אפילו עם חמאה. המתכון גמיש ויוצא מצויין גם ככה!