סברינות לשבת רכות ומשגעות
חווית טעמים עשירה ומענגת
כאשר אפשר להכין כזה מדהים בבית, למה ללכת לקונדיטוריה יותר? תכירו את הסברינות הכי מהממות שיש שישאירו אתכם מכורים!
קבלו מתכון לסברינות לשבת רכות ומשגעות שתמיד מתקבלות בעסיסיות מטריפה ומורטבות בסירופ מתקתק המשדרג את הטעם עם הקצפת העשירה.
מעדן מפואר ומושלם עם טעמים כל כך עשירים שישאירו אתכם עם סברינה אחת בכל יד ופה מלא אין מקום!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבניות מאפינס
המצרכים
- 6 ביצים (מופרדות)
- ¾ כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כף רום
- ¾ שקית אבקת אפיה
- 1 כוס קמח
- 7 כפות סולת
- ¼ כוס שמן
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות מים
- ½ בקבוק רום
לקצפת:
- 2 קופסא שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- ½ כוס אבקת סוכר
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
אופן ההכנה
- מתחילים עם הסירופ - מביאים לרתיחה את כל החומרים יחד ואז מקררים.
- כעת מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים את החלמונים עם הסוכר וניל, שמן ורום. לאחר מכן מנמיכים למהירות הכי נמוכה ומוסיפים קמח, אבקת אפיה וסולת לערבוב קל.
- משמנים תבניות מאפינס וממלאים כמעט עד הסוף.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 25 דקות בערך.
- מוציאים ומקררים מעט ואז מחלצים.
- מעבירים אותם למגש ועם כף שופכים כ-3 כפות סירופ על כל אחת. אם נשאר סירופ במגש לא לדאוג זה נספג.
- מקציפים את השמנת עד למרקם יציב ומזלפים מעל הסברינה. אפשר לשים כפית קונפיטורה שאוהבים, תות או פירות יער.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלה לגבי מתכון סברינות זה? אל תהססו לשאול!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
מה הכמות שיוצאת מהמתכון הזה
היי שוש,
12 יחידות. בהצלחה 🙂
מתכון מעוללללה. אני מכינה כעוגה וזה יוצא נהדר.
תודה רבה
תודה רבה על המתכון המעולה.
יצא טעים מאוד❤
איזה כיף לשמוע נטע תודה על הפרגון! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
האם אפשר להכין את זה כעוגה בתבנית או זה מצליח רק במאפינס?
בהחלט אפשר להכין גם כעוגה.
על איזה רום מדובר, הבקבוק הקטן שמוכרים בסופרים לאפייה או רום אמיתי?
מדובר על מה שניתן למצוא בסופרים אבל אפשר גם וגם.
אין פירוט לגבי הקצפת שמוסיפים לסברינות
היי חיים, לקצפת:
▢2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
▢½ כוס אבקת סוכר
▢1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
מקציפים את השמנת עד למרקם יציב ומזלפים מעל הסברינה.
בהצלחה!