| |

סינמון רול משגע ב-10 דקות

בצק חלומי עם טעם עשיר במיוחד
בהשראת: ורד ג'ייקובס
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
סינמון רול

סינמון רולס או רולי קינמון, איך שלא תקראו להם כולנו יכולים להסכים שאין על הטעמים המענגים שלהם המרשימים מחדש בכל ביס!

קבלו מתכון לסינמון רול משגע שמכינים ב-10 דקות מבצק חלומי ברכות מדהימה, ומשודרג במילוי קינמון עשיר עם סירופ מושחת המקפיץ את הטעם ברמות.

מעדן נדיר ומדהים שמכינים בקלי קלות בלי שמרים, התפחות, וכאבי ראש נלווים. איך שלוקחים ביס אחד מתחרטים שלא הכנתם כבר מקודם!

מתכון באדיבות: ורד ג'ייקובס

ספר המתכונים של ורד ג'ייקובס

 

סינמון רול

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סינמון רול

סינמון רול משגע ב-10 דקות

בצק חלומי עם טעם עשיר במיוחד
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: ורד ג'ייקובס

המצרכים

  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 2 כוסות קמח
  • 2 כפות סוכר וניל
  • 50 גרם חמאה (קרה)
  • 1 כוס חלב (פושר)

מילוי :

  • 50 גרם חמאה (רכה)
  • כוס סוכר
  • 1 כפית קינמון

סירופ מהמם:

  • 1 כף נס קפה
  • 2 כפות מים חמים
  • 1 כף שמנת חמוצה
  • 2 כוסות אבקת סוכר
  • ½ כוס אגוזים (שבורים)

אופן ההכנה

  • נערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד, ואז נוסיף את החמאה ונלוש. לאחר מכן נוסיף את החלב ונלוש את הכל יחד עד לקבלת בצק חלק. אם הבצק דביק מדי אפשר להוסיף קמח.
  • נרדד את הבצק על משטח מקומח למלבן בערך חצי ס"מ.
  • בקערה נטרוף את ה-50 גרם חמאה רכה עם שליש כוס סוכר וכפית קינמון. מערבבים את חומרים המילוי עד לאיחוד ונמרח על הבצק.
  • נגלגל את הבצק ונפרוס לשושנים בגודל הרצוי.
  • נסדר על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות בערך.
  • איך שיוצא מהתנור נפשר אגוזים ונזגג מהסירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סינמון רול


שאלות נפוצות: סינמון רול

ניתן להמיר את המתכון לפרווה?
במקום חמאה תשתמשי בחמאת קוקוס. במקום חלב שמים חלב שיבולת שועל או חלב אורז.
אפשר להמיס את החמאה למילוי במיקרוגל או שצריך להפשיר בחוץ ?
עדיף שלא כי תהיה נוזלית מדי.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

    1. נכון! להכנת הסירופ המהמם נשתמש ב:
      כף נס קפה
      2 כפות מים חמים
      כף שמנת חמוצה
      2 כוסות אבקת סוכר
      1/2 כוס אגוזים שבורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?