עוגיות מלוחות פריכות
מי לא אוהב את העוגיות המלוחות והטובות של פעם? עם חוויה כל כך טעימה וממכרת…
עוגיות מלוחות פריכות

מי לא אוהב את העוגיות המלוחות והטובות של פעם? עם חוויה כל כך טעימה וממכרת בכל ביס, אין סיכוי שלא מכינים!
קבלו מתכון לעוגיות מלוחות ופריכות בטירוף המתקבלות במרקם חמאתי וחלומי עם ציפוי שומשום התורם לטעם פשוט משגע.
מכינים עוגיות מולשמות אלה לצד כוס תה עם נענע חמימה, ואתם מסודרים לתענוג אמיתי שישאיר אותכם מכורים לעד!
מתכון באדיבות: כרמית דהאן
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/כרמית-דהאן " icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של כרמית דהאן [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
[adinserter block="4"]

המצרכים
- 2 כוסות קמח
- 50 גרם מרגרינה רכה
- ½ כוס שמן
- ¼ כוס מים
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כפית שטוחה אפיה
אופן ההכנה
- נעבד עם היד את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק נוח
- לאחר מכן, נגלגל את הבצק עם היד ונסגור אותו לעיגול.
- נסדר על תבנית אפיה, נבריש בביצה ונפזר שומשום מעל
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד הזהבה, בערך 20-30 דקות.
- אפשר להכפיל כמויות אם רוצים כמות גדולה יותר.


הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיותמושלמים. אל תפספסו!
מעולה!!!!!
היי דיקלה!
ממש שמחים שאהבת את המתכון 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מתכונים מעולים עד אלייך כל יום!