קונוסים מבצק עלים במילוי קרם וניל (טילונים)
פריכות עדינה עם מרקם חלומי

לרגע שקט עם טעם מתוק בחיים, אין קינוח יותר מענג ומתאים מקונוסים מטריפים בטעמים פשוט מושלמים!
קבלו מתכון לקונוסים (טילונים) מדהימים מבצק עלים המפודר באבקת סוכר, שמקבל פריכות עדינה עם מרקם חלומי, ומשודרג במילוי קרם וניל רך עשיר.
מכינים טילונים נדירים אלה תוך כלום זמן ובקלי קלות, ונהנים מקינוח מפנק ומרשים לכל אירוע שידהים את כל מי שטועם!
מתכון באדיבות: אריאלה גולדמן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 1 חבילה בצק עלים
- אבקת סוכר
- לקרם:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
- 1 כוס חלב
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
- פותחים את הבצק עלים על גבי נייר אפייה מעט מקומח, ועם גלגלת פיצה עושים פסים לאורך הבצק. חשוב שהפסים יהיו ארוכים כדי שנוכל ללפף את הקונוס.
- את הקונוס משמנים במעט שמן ואז מללפפים את הבצק מהחלק התחתון כלפי מעלה
- מסדרים את כולם בתבנית תנור עם נייר אפייה עם רווח קטן ביניהם
- מפזרים מעט סוכר על הקונוסים ומתיזים מינימום שמן .
- מכניסים לתנור 170 מעלות בתוכנית אפייה רגילה למשך 20 דקות בערך, עד הזהבה
- מצננים מעט ואז שולפים בזהירות מהקונוסים מהנירוסטה. אם החלק הפנימי לא מספיק אפוי אז מחזירים לעוד 5-10 דקות לתנור.
- מצננים וממלאים בקרם
- להכנת הקרם - מקציפים את כל המרכיבים לקצף יציב, ואז מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן וממלאים
- מעטרים באבקת סוכר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קונוסים מבצק עלים
איפה אפשר לקנות קונוסים? חנויות סטוק, חנויות מתמחות באפייה, וחנויות כלי בית. |
של איזה חברה הבצק? כל בצק עלים מתאים. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!