| | |

עוגת שוקולד ללא הקצפה ב-5 דקות

עסיסיות מושלמת עם מרקם מעלף
בהשראת: שירן מלכה
ציון 4.29 על ידי 46 דירוגים
עוגת שוקולד

לכל אוהבי השוקולד וגם לאלה שמחבבים פחות, תכירו את עוגת השוקולד הנדירה שתמצאו את עצמכם מכינים בקביעות כל שבת!

קבלו מתכון לעוגת שוקולד מושלמת שמכינים ללא הקצפת ותוך 5 דקות בלבד, ובתמורה מקבלים עסיסיות מושלמת עם פיצוץ של שוקולד עשיר במרקם חלומי ומעלף.

עוגה קלילה והכי קלה להכנה שכל בשלן יכול להכין בעיניים חצי עצומות, וליהנות מטעמים מענגים שרק שוקולד יכול לספק!

מתכון באדיבות: שירן מלכה

ספר המתכונים של שירן מלכה

 

עוגת שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד ללא הקצפה ב-5 דקות

עסיסיות מושלמת עם מרקם מעלף
ציון 4.29 על ידי 46 דירוגים
לדרג
באדיבות: שירן מלכה

המצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס קקאו
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות מים רתוחים
  • לגאנש שוקולד:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
  • 2 חבילות שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים לעוגה היטב עד שלא יהיו גושים
  • משמנים תבנית ושופכים את התערובת
  • מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות שחומם מראש ל-40-45 דקות
  • בודקים עם קיסם עד שזה מוכן.
  • להכנת גנאש שוקולד - מחממים על הגז את השמנת מתוקה עם שוקולד השבור לקוביות, ומערבבים עד שנהיה סמיך
  • שהעוגה מוכנה, שופכים את הגנאש ומניחים לזה להתקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת שוקולד

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:עוגת שוקולד ללא הקצפה- שירן מלכה

Similar Posts

36 Comments

  1. היי רציתי לשאול אם אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד חלב ואם זה מתאים לתבנית בקוטר 26

    1. היי אמיר,
      אפשר בהחלט שוקולד חלב, לגבי התבנית – עדיף ב-24 אבל אם יש רק 26, אז ממליצים להוסיף עוד רבע-שליש מכמות המצרכים.
      בהצלחה!!

  2. 5 stars
    היי
    העוגה באמת מעלפת ואם היה אפשר לשים יותר מ5 כוכבים הייתי שמה😋😋 אפשר לשים קצת שקדים טחונים?

    1. היי בת אל,
      שמחים מאוד שאהבת את העוגה!!
      אפשר בכיף להוסיף שקדים טחונים, בהצלחה 🙂

  3. לא אהבתי, יצא דביק כזה…
    מרקם וטעם מוזר, לא ממליצה.
    יש מתכונים הרבה יותר טובים, לא אהבתי בכלל ולא אכין שוב.

  4. 4 stars
    היי תודה רבה על המתכון יצא טעים מאוד, הורדתי כוס סוכר.
    שאלה- העוגה יצאה קצת דחוסה. איך אפשר להבא שתהיה יותר אוורירית ונימוחה?

    1. היי מאי,
      נשמח לענות:
      1. מצוין, אנחנו בעד פחות סוכר.
      2. אפשר להבא לערבב כמה שפחות ובעדינות כי לפעמים ערבוב יתר הורס את הבלילה.
      בהצלחה 🙂

      1. היי בת אל,
        הכל בסדר, אנחנו שמחים מאוד שאת מגיבה למתכונים באתר שלנו 🙂

      1. 1 star
        "מרובעת בינונית"?
        גם הכתבה שלך מאד מרובעת ומאד בינונית
        "מרובעת בינונית"?
        נראה לי חצוף ומדויק כמו כל המתכון הזה

      2. היי ציונה,
        אין צורך במידות מדויקות לתבנית במקרה הזה.
        יש מגוון מידות של תבניות בגודל בינוני ואין ביניהן הבדל משמעותי בתוצאה הסופית.
        בהצלחה!

  5. לדעתי הכמות מיים / נוזל יתר על המידה. הכנתי אותה והיא נראת לי דלילה מ ד י. הוספתי עוד קמח ועדיין יצא דליל. זה כרגע בתנור מקווה שלא אתאכזב

    1. היי רות, בד"כ חשוב לא לא להוסיף את הנוזלים בבת אחת. מקווים שיצאה טעימה בסופו של דבר.

    1. 5 stars
      אוקיי אז ברור שמהמצרכים העוגה היא שחיתות אבל היא יוצאת סופר טעימה בכל פעם ש… למי אכפת?? תודה על מתכון מושלם!

    1. היי שירה, אפשר להכין עם כוס סוכר אחת. ולשאלתך השנייה: אם עקבת אחרי המתכון ולא החסרת או הוספת מהמצרכים (במיוחד מקור השומן) אז ייתכן שעיבוד יתר של התערובת בזמן הערבוב או הוספה מהירה של ביצים לתערובת ולא אחת אחת הן שגרמו לבעיה. מקווים שיצאה טעימה בכל זאת, לבריאות!

4.29 from 46 votes (40 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements