מתכון סמבוסק גבינה נדיר
רך ודקיק מבצק פריך וחלומי
הגיע הזמן להתפנק עם המאפה הכי מושלם לארוחת ערב קלילה וקלה, עם טעם שירשים את כל מי שטועם!
קבלו מתכון לסמבוסק גבינה נדיר שתמיד יוצא רך ודקיק עם בצק פריך וחלומי, המשתדך למלית גבינה עשירה שנמסה בפה בכל ביס קטן.
מכינים סמבוסק מדהים בקלי קלות, ומגישים חם ופריך כך שכבר בביס הראשון כולם יהיו כבר מכורים!
מתכון באדיבות: ערן ונעמה שמעוני
ספר המתכונים של ערן ונעמה שמעוני
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
לבצק:
- 1 קילו קמח מנופה
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כוס שמן
- 4 כפות סוכר
- 2 כוסות מים
- 1 כפית מלח
מילוי:
- כל הסוגים של הגבינות הטוב – בולגרית (צפתית, קוטג', צהובה מגורדת, סקי, לערבב הכל ולשים בשפע)
אופן ההכנה
- מרכזים את כל החומרים חוץ מהמים.
- מוסיפים את המים בעדינות, אם יבש מד יש להוסיף בהדרגה עוד מים פושרים עד שמקבלים בצק נעים לא יבש ולא דביק.
- שמים להתפחה עד שהבצק מכפיל את הנפח שלו.
- לאחר התפחה, משטחים כל חתיכה עם מערוך, ומכניסים מילוי.
- סוגרים, ועם חצי מהצורה של כוס גדולה יוצרים צורת חצי ירח.
- מתפיחים תפיחה שניה אחרי המילוי של הגבינות ונותנים לו עוד קצת נפח.
- מורחים ביצה מעל, מפזרים שומשום.
- מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-200 מעלות עד השחמה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: סמבוסק גבינה
אפשר למלא גם בבשר? אפשר גם פירה וירקות כל מה שבא לכם. |
את כל הגבינות לגרד ולערבב ביחד ? אכן. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר