| | | |

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

במרקם רך ושוקולדי מדהים
בהשראת: נורית רפולי
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
עוגת קוקוס ושוקולד

לכבוד חג פסח זה, חוגגים עם אחת העוגות הכי אהובות שאף פעם לא נמאס מהן, שתמיד מקבלת טעם משגע שמשאיר רושם על כולם!

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח שאי אפשר להפסיק ליישר – מורכבת מתחתית שוקולדית מפנקת ועשירה בטעם קפה, שמשדכים לשכבת קוקוס עסיסית לקבלת שילוב טעמים שאינו מהעולם הזה!

עוגה חלומית במרקם רך ושוקולדי מדהים, וטעם משגע שתמיד משאיר את כולם רוצים עוד ועוד. ביס אחד ואתם מכורים!

מתכון באדיבות: נורית רפולי

ספר המתכונים של נורית רפולי

 

עוגת קוקוס ושוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת קוקוס ושוקולד

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

במרקם רך ושוקולדי מדהים
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: נורית רפולי

ציוד

תבנית מלבנית חד פעמית

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית רום
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס קמח (קמח תופח לפסח או כוס קמח מצה דק דק בתוספת שקית אבקת אפייה)
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות שוקולית
  • 1 כוס נס קפה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כוסות קוקוס
  • ¾ כוס שמן

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב, ואז מוסיפים את הקוקוס בתנועות עטיפה לחלבונים
  • בקערה נפרדת, מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים את השמן בעדינות, רום, ותמצית וניל, ומקציפים ביחד. ממיסים את השוקולד במיקרו עם כף שמן ומערבבים.
  • בקערה שלישית נפרדת, מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה, קקאו, שוקולית, ומערבבים יחד.
  • לאחר מכן מוסיפים את מרכיבים הקערה השלישית לקערה השנייה (תערובת החלמונים), ומוסיפים להם חצי כוס מהנס קפה.
  • משטחים בתבנית, ומעל שופכים את התערובת של החלבונים (קערה 1).
  • מכניסים לאפייה בחום בינוני. שהעוגה מוכנה שופכים מעל חצי כוס נס קפה להרטבה.
  • אפשר להוסיף מעל קצפת עם 2 כפות פודינג וניל (לא חובה).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת קוקוס ושוקולד

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת קוקוס ושוקולד

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:עוגת קוקוס ושוקולד לפסח – נורית רפולי

Similar Posts

4 Comments

    1. היי הילה, קמח תופח לפסח או כוס קמח מצה דק דק בתוספת שקית אבקת אפייה. בתיאבון וחג שמח!

    1. היי אתי, קמח תופח לפסח או כוס קמח מצה דק דק בתוספת שקית אבקת אפייה. בהצלחה וחג שמח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?