עוגת סולת קלה ועסיסית
ספוגה בסירופ נדיר ועשיר

היא הולכת בהרבה שמות – ספרה, בסבוסה, או פשוט עוגת סולת, אבל על הטעם המדהים ומפנק שלה, אין ויכוח!
קבלו מתכון לעוגת סולת קלה ועסיסית, שסופגים בסירופ נדיר הנותן ארומה עשירה לעוגה, וטעם מענג ברמות.
עוגה זהובה ויפהפייה שכל בשלן מתחיל יודע להכין בעיניים כמעט עצומות, כי על עוגה חלומית כזאת אין סיכוי שמוותרים!
מתכון באדיבות:מדלן מקסימוב
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבנית חד פעמית בינונית
המצרכים
לעוגה:
- 3 כוסות סולת
- 1 כוס קוקוס
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- 3 ביצים L
- 1 כוס שמן
- ½ כוס מיץ תפוזים
לסירופ:
- 2 כוסות סוכר
- ½ כוס דבש
- 1 שקית סוכר וניל
- 5 טיפות מי ורדים
- מיץ לימון ממש כמה טיפות
- 1 כוס מים
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידת ומוצקת.
- לאחר ערבוב, מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים. אפשר לא לשמן את התבנית כי זה לא נדבק ויוצא בקלות.
- מכניסים לאפייה בתנור על חום 170 מעלות עד הזהבה.
- בינתיים מכינים את הסירופ על ידי בישול הכל על אש נמוכה.
- כשהעוגה חמה והסירופ קר, שופכים את הסירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת סולת קלה
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר