קרפ צרפתי אמיתי
אם גם אתם מתגעגעים לדוכנים של הקניונים, סימן שהגיע הזמן להיזכר בפינוקים הטעימים עם קרפ…
קרפ צרפתי אמיתי

אם גם אתם מתגעגעים לדוכנים של הקניונים, סימן שהגיע הזמן להיזכר בפינוקים הטעימים עם קרפ צרפתי מושלם זה!
קבלו מתכון לקרפ צרפתי אמיתי שתמיד יוצא מוצלח, רך, ודקיק כמו נייר, עם מרקם חלומי וטעם מענג במיוחד.
קינוח מושלם שאפשר להכין בקלי קלות ובזריזות, ולפוצץ במילויים מפנקים כמו נוטלה, לוטוס, שוקולד לבן, וכל מה הנפש חושקת!
מתכון באדיבות: הדס שושן כהן
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/הדס-שושן-כהן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של הדס שושן כהן[/button]
[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 1 כוס קמח רגיל
- 2 ביצים
- 1 כוס חלב
- 1 כף סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף שמן
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
- נערבב את כל המצרכים בקערה עד שכל החומרים מתערבבים היטב ואין גושים.
- נחמם היטב מחבת ונשמן אותה במעט מאוד שמן (הכי טוב למרוח את השמן על המחבת בעזרת נייר סופג)
- נשפוך מעט מהבלילה למחבת ונפזר אותה כך שיווצר עיגול גדול בגודל המחבת.
- לאחר דקה וחצי בערך, נהפוך את הקרפ לצד השני, לעוד כדקה.
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: קרפ צרפתי אמיתי
| מאיפה קונים את המכשיר הקרפ? המכשיר עולה 100 שח בכל חנות חשמל. בא עם ידית העץ גם. |
| אפשר לשים מים במקום חלב? עם מים יוצא מצויין מניסיון, גם מיץ תפוזים זאת אפשרות. |
| חייב תמצית וניל? לא חייב, אפשר לוותר אבל מוסיף טעם. |
| חייב מחבת של קרפ? לא, אפשרי על מחבת של מופלטה או מולטי שף. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
