|

עוגת גבינה בחושה בקערה אחת

עם טעם של 5 כוכבים
בהשראת: נורית שכטר
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגת גבינה בחושה בקערה אחת

אם תמיד הפחיד אתכם כל העניין של עוגות גבינה אפויות, אז עוגה מיוחדת זו שמכינים בכלום זמן היא בדיוק האחת בשבילכם!

עוגת גבינה בחושה שמכינים בקערה אחת בקלי קלות וזריזות, ובתמורה מקבלים עוגת בתי מלון נדירה בשכבת גבינה עשירה עם טעם של 5 כוכבים ואפילו יותר!

עוגה קלה וקלילה בהכנה נטולת כאבי ראש ובלגנים, עם תוצאה מטריפה ששווה כל רגע של הכנה. כי על גבינה לא מוותרים.

מתכון באדיבות: נורית שכטר

ספר המתכונים של נורית שכטר

 

עוגת גבינה בחושה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה בחושה בקערה אחת

עוגת גבינה בחושה בקערה אחת

עם טעם של 5 כוכבים
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: נורית שכטר

ציוד

תבנית חד פעמית בינונית

המצרכים

  • 1 קילו גבינה לבנה סקי 5%
  • 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3 כפות קמח רגיל
  • 1 אינסטנט פודינג

אופן ההכנה

  • מוסיפים את כל המרכיבים לקערה לפי הסדר שבו הן רשומות, ומערבבים ידנית לאחר כל הוספה.
  • מקפידים לערבב עד שלא יתקבלו גושים.
  • מעבירים את הבלילה לתבנית, ומכניסים לאפייה בתכנית רגילה בתנור על חום 170 מעלות למשך שעה ורבע בערך.
  • לאחר האפייה, מוציאים ונותנים לעוגה להתייצב להתקרר, ואז מחלקים לריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה בחושה


שאלות נפוצות: עוגה גבינה בחושה 

ישר להוציא אחרי האפיה?
כן, מוציאים מיד.
שמים תבנית מים בתחתית התנור?
אין צורך.
אפשר לצמצם את כמות הביצים?
לא, זה יפגע במרקם העוגה ובטעם.
מפרידים ביצים?
אין צורך במתכון זה.
לעשות ציפוי של שוקולד מומס בשמנת מתוקה או להשאיר את זה ככה ?
מומלץ רק להשתמש בסירופ, הרבה יותר טעים!
העוגה יוצאת מתוקה או חמצמצה?
עוגת גבינה מתוקה.

מה חושבים על: עוגה גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושה
רויטל חיות: "ככה העוגה יצאה עם ריבת תותים!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינהמושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:עוגת גבינה בחושה – נורית שכטר

Similar Posts

2 Comments

    1. היי יפה, שמחים שאהבת! הסירופ בתמונה זה סירופ מייפל, בהצלחה ובתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?