עוגת שוקולד רכה ונימוחה
מושלמת בטעם ובמראה!
לא עוד עוגת שוקולד טיפוסית! תכירו את העוגה שתהפוך לכוכבת קבועה כל שבת אצלכם במטבח.
עוגת שוקולד רכה ונימוחה, וסופר עסיסית, המזמינה אותכם ליהנות מחוויית שוקולד אמיתית מבסיס עשיר וציפוי שוקולד אמיתי חלק ומבריק.
עוגה מושלמת גם בטעם וגם במראה שאפשר לקשט איך שאוהבים. מכינים ומפנקים את האהובים כמו שצריך.
עוגת שוקולד רכה ונימוחה, וסופר עסיסית, המזמינה אותכם ליהנות מחוויית שוקולד אמיתית מבסיס עשיר וציפוי שוקולד אמיתי חלק ומבריק.
עוגה מושלמת גם בטעם וגם במראה שאפשר לקשט איך שאוהבים. מכינים ומפנקים את האהובים כמו שצריך.
מתכון באדיבות: אצל ברכה במטבח
ספר המתכונים של אצל ברכה במטבח
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית 24 / 26
כוס חד פעמית לשתייה קרה
המצרכים
לעוגה:
- 1 כוס שמן
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס קקאו (מנופה)
- 2 כוסות קמח (מנופה)
- 1 שקית אבקת אפייה
- חופן אגוזים טחונים
- 1 כף תמצית וניל
- ½ כוס שמנת מתוקה (שמנת צמחית לפרווה)
לציפוי:
- 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם. אפשר להוסיף עוד חבילה אם רוצים טעם שוקולד חזק יותר)
- קצת שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- לפני שמתחילים, מחממים תנור ל-175 מעלות חום
- לקערה מוסיפים את הביצים והסוכר ומקציפים לקצף תפוח, לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשמנת, ובסוף מוסיפים את השמנת מתוקה ומערבבים.
- שופכים את הבלילה לתבנית משומנת שלנו ומכניסים לאפייה של 30-40 דקות.
- להכנת הציפוי - מרתיחים את השמנת בסיר קטן. בינתיים שוברים את השוקולד בקערה, וכשהשמנת רתחה שופכים מעל לשוקולד.
- מערבבים היטב לקבלת ציפוי שוקולד חלק. מחוררים את העוגה ואז שופכים ציפוי חם על העוגה בעודה חמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!