|
תמיד צריך בבית עוגה כזו שתנחם את כולם ותוודא שיהיה לכם יום מבורך. עוגת  תפוזים וקוקוס טורט גבוהה עם שוקולד – טעם תפוזים חמצמץ בעדינות עם קוקוס שנותן עסיסיות לעוגה, ולסיום נגיעות של שוקולד עשיר המשדרגות את הטעם ברמות! עוגת תפוזים נימוחה ורכה וגם הכי מושלמת לאירוח, וכבר אין סיבה לא להכין!

 
 

מתכון באדיבות: אורטל עמרם – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגת תפוזים וקוקוס גבוהה עם נגיעות שוקולד

מצרכים 

תבנית: 3 תבניות אינגליש קייק משומנות / תבנית עם טבעת ..26  / רגילה עגולה 26

5 ביצים XL מופרדות ( לא חייב מופרדות)
1 ורבע כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן קנולה
1 וחצי כוס קוקוס
2 כוסות קמח תופח
1 שוקולד מריר מומס


אופן הכנה 

  • קודם מפרידים ביצים – את החלבון מקציפים עם סוכר לקצף תפוח ומעבירים לקערה שמניחים בצד.
  • ( למי שלא רוצה יכול להקציף ביצים שלמות עם סוכר  10 דקות ואז להוסיף בהדרגה את שאר המצרכים פרט לשוקולד המומס) 
  • שוטפים את קערת המיקסר ושמים בתוכה את החלמונים עם רבע כוס סוכר, ו-2 סוכר וניל עד שמקבלים קצף תפוח. 
  • אחרי זאת מוסיפים על מהירות בינונית ב-3 פעמים שמן, מיץ, וקמח עד שנבלע.
  • מוציאים מהמיקסר ומקפלים עם מרית הקוקוס. ולאחר מכן מקפלים גם את הקצף שהכנו.
  • ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים ל-30 שניות עד שנמס ואז מערבבים לתערובת חלקה.
  • נשפוך על התבנית ועם שיפוד מערבבים בתנועות עיגול קדימה ואחורה.
  • מחממים תנור מראש למשך 10 דקות ואז שמים לאפייה על 180 מעלות למשך 40 עד 45 דקות, בודקים בקיסם אם יוצא יבש.

 

שאלות ותשובות

שאלה: לשמן את התבנית?
תשובה: אם זו תבנית כמו בתמונה אין צורך.

קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת תפוזים וקוקוס גבוהה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *