| | |

עוגת גבינה פירורים

עוגה טעימה ומענגת במתכון קל במיוחד.
בהשראת: סילבי אילוז
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים! אולי העוגה הנחשקת ביותר בקרב עוגות הגבינה , ואחת העוגות המבוקשות ביותר בעולם!
הבאנו לכם מתכון חדש, קל מאוד ופשוט מדהים כמה שהוא טעים.
עוגת גבינה עם בסיס פריך ושכבת גבינה עשירה ומענגת במיוחד ומסתיימת בשכבת פירורים קראנצ'ית ומפתיעה.
מה צריך יותר מזה? ובמיוחד שהמתכון קל מאוד? כלום, אז קומו והכינו.
מתכון באדיבות: סילבי אילוז

ספר המתכונים של סילבי אילוז

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים

עוגה טעימה ומענגת במתכון קל במיוחד.
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
לדרג
כמות 1 עוגה
באדיבות: סילבי אילוז

ציוד

מעבד מזון
מיקסר
1 תבנית בקוטר 24
1תבנית לתנור

המצרכים

לתחתית + פירורים:

  • 4 חלמונים
  • 2 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 200 גרם חמאה קרה

למלית הגבינה:

  • 2 מכלי שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילת פודינג וניל
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 500 גרם גבינה לבנה

אופן ההכנה

הכנת התחתית + הפירורים:

  • תחילה מכניסים למעבד מזון קמח אבקת אפיה סוכר וניל סוכר ואת קוביות החמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורים.
  • מוסיפים את החלמונים וממשיכים בעיבוד עד לקבלת בצק פירורים. ואז מחלקים את הבצק לשניים.
  • להכנת התחתית משמנים את תבנית העוגה, לוקחים את חצי הבצק ומשטחים טוב טוב לתחתית התבנית.
  • להכנת הפירורים לוקחים תבנית נפרדת ומשטחים אליו את חצי הבצק השני.
  • מכניסים את שתי התבניות לתנור שחומם מראש על 180 למשך 20 דקות.

הכנת המלית:

  • מכניסים למיקסר את כל מצרכי המלית למעט הגבינה הלבנה, ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
  • מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינה ומקציפים כמה שניות לצורך ערבוב בלבד.
  • לוקחים את המלית ושופכים על תחתית העוגה שהכנו ומשטחים בסימטריות מלמעלה.
  • לוקחים את הבצק השני שהכנו ומפוררים אותו בידיים טוב ושופכים בעדינות מעל העוגה לקבלת שכבת פירורים טובה.
  • מניחים את העוגה במקרר ל4 שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה פירורים


שאלות נפוצות: עוגת גבינה פירורים

עשיתי עוגה בדיוק כזו אותו מתכון ותחתית היתה קשה לחתוך את יודעת במיקרה למה ??ולא אפיתי מעבר לזמן הדרוש?
אולי בגלל שלשת את הבצק יותר מידי… זה סוג של בצק פריך וצריך ללוש אותו ממש מעט רק עד שכל החומרים מתאחדים.
מה מס' התבנית?
תבנית מספר 24.

מה חושבים על: עוגת גבינה פירורים

    1. מלכי גריידי:
      "הכי טעימה שבעולם"

עוגת גבינה פירורים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

הפוסט המקורי: עוגת גבינה פירורים טעימה – סילבי אילוז

Similar Posts

7 Comments

    1. היי תיקי, את הראשונה שמגיבה לכשלון העוגה וצר לנו מאוד שלא צלחת את המתכון. (מאז פרסום המתכון קיבלנו תמונות ותגובות מושלמות מחברי הקהילה).
      אתה מוזמן להתרשם ממתכון אחר דומה ומוצלח שבא עם סרטון הכנה להבטיח שיצא לך כמו שצריך בקישור כאן

  1. 5 stars
    מלכת השבת , אמרו לי אופות וותיקות כי לא טמו כזו עוגת שפיץ .
    גבוהה טעימה ,לא מתוקה מדי , בקיצור התבנית ריקה .
    תודה על המתכון המדוייק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements