| | |

עוגיות שקדים סהרונים

טעם ממכר ומרקם משגע!
בהשראת: אופירה פחימה יחיא
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגיות שקדים סהרונים
המתכון לשבת חלומי ומושלם – לילה שלוותי, קנקנן תה חם, וסהרוני שקדים אלה לאושר מירבי!
סהרוני שקדים משגעים – עוגיות שקדים בצורת סהרונים שמכינים מבצק פריך וחלומי בתוספת המון שקדים מפנקים.
מכינים עוגיות אלה כל שבת תוך דקות, טובלים בתה או בקפה המועדף עליכם, ומגלים כמה כיף זה להתמכר!

מתכון באדיבות: אופירה פחימה יחיא

ספר המתכונים של אופירה פחימה יחיא

עוגיות שקדים סהרונים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

עוגיות שקדים סהרונים

עוגיות שקדים סהרונים

טעם ממכר ומרקם משגע!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: אופירה פחימה יחיא

המצרכים

  • 200 גרם מחמאה או חמאה רכה ( חתוכה לקוביות)
  • ½ כוס סוכר
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 1 כוס שקדים טחונים (יחד עם הקליפה)
  • 2 ½ כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 200 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • שמים בקערה את החמאה / מחמאה עם הסוכר, סוכר וניל, גרידת לימון, וביצים. ומתחילים ללוש מעט עם הידיים, לאחר מכן מוסיפים גם שקדים, קמח, ואבקת אפייה, וללוש לבצק אחיד.
  • מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, ויוצרים נחשים קטנים, מהם יוצרים צורת ירח ואז מניחים בתבנית במעט מרווחים.
  • אופים על 190 מעלות עד להזהבה קלה , ואז איך שיוצא חם טובלים באבקת סוכר ומעבירים לקופסא .

הערות וטיפים

הערה: אפשר להכין גם עם אגוזים טחונים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות שקדים סהרונים


מה חושבים על: עוגיות שקדים סהרונים

    1. ריקי חלובי:
      "הכי טעימים שיש."
    2. איבט אדרי:
      "תודה לך על מתכון נפלא."
    3. מזלית אזולאי:
      "תודה על המתכון. יצא טעים."
עוגיות שקדים סהרונים
צילום: איבט אדרי
 
עוגיות שקדים סהרונים
צילום: מזלית אזולאי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

5 from 1 vote

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements