גם אתם מחובבי קינוחי המתוק-מלוח וגם אם מעולם לא התחברתם, למתכון הזה הוא תמצאו את עצמכם מכורים בכלום זמן!
חיתוכיות לוטוס ובייגלה מלוח – עוגה מדהימה בטעם דומיננטי מתוק-מלוח המורכב משילוב טעמים של לוטוס ושוקולד בלונדי עשיר, עם תערובת עוגיות אדירות.
מתפנקים עם זיגוג סירופ לוטוס מושחת מעל, ומסיימים עם חתיכות בייגלה לקבלת חיתוכיות קראנצ’יות משגעות שישאירו אותכם בצרחות!
מתכון באדיבות: מיטל מיכאלי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבנית רינג 20X20 / אינגליש קייק / תבנית אלומיניום בינונית סטנדרטית (אך צריך להכפיל כמויות)
המצרכים
- 50 גרם חמאה
- 2 חפיסות בלונדי
- 100 גרם פתיבר / עוגיות חמאה
- 100 גרם עוגיות לוטוס
- 1 כוס בייגלה שטוחים (כוס מלאה)
- ½ צנצנת ממרח לוטוס (200 גרם)
- 1 כפית מלח גס
לציפוי:
- ½ צנצנת ממרח לוטוס
- בייגלה לקישוט מעל
אופן ההכנה
- בקערה נשים את החמאה, בלונדי, ולוטוס, ולחמם אותם בפולסים של 30 שניות במיקרו עד שמקבלים תערובת חלקה ונוזלית
- במקביל, במעבד מזון נטחן את הפתיבר, הלוטוס, והשטוחים לחתיכות גסות.
- לאחר מכן, נמזוג מעל את בלילת הלוטוס בלונדי ונוסיף מלח גס, ואז נערבב את הכל לתערובת אחידה, ונעביר לתבנית ומשטחים.
- נכניס למקפיא למשך שעה.
- לאחר מכן נמיס במיקרו בפולסים קצרים את ממרח הלוטוס שנותר (חצי צנצנת) ונמזוג מעל.
- נחזיר למקפיא ל-15 דקות נוספות.
- נוציא מהמקפיא, נסדר מעל בייגלה יפה יפה , ונחתוך לחיתוכיות קראנצ'יות.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
פוסט מקורי: חיתוכיות לוטוס – מיטל מיכאלי