| |

חיתוכיות לוטוס ובייגלה מלוח

בטעם מתוק מלוח ומרקם קראנצ\'י!
בהשראת: מיטל מיכאלי
ציון 5 על ידי 6 דירוגים
חיתוכיות לוטוס ובייגלה מלוח
גם אתם מחובבי קינוחי המתוק-מלוח וגם אם מעולם לא התחברתם, למתכון הזה הוא תמצאו את עצמכם מכורים בכלום זמן!
חיתוכיות לוטוס ובייגלה מלוח – עוגה מדהימה בטעם דומיננטי מתוק-מלוח המורכב משילוב טעמים של לוטוס ושוקולד בלונדי עשיר, עם תערובת עוגיות אדירות.
מתפנקים עם זיגוג סירופ לוטוס מושחת מעל, ומסיימים עם חתיכות בייגלה לקבלת חיתוכיות קראנצ'יות משגעות שישאירו אותכם בצרחות!

מתכון באדיבות: מיטל מיכאלי

ספר המתכונים של מיטל מיכאלי

חיתוכיות לוטוס ובייגלה מלוח 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

חיתוכיות לוטוס ובייגלה מלוח

חיתוכיות לוטוס ובייגלה מלוח

בטעם מתוק מלוח ומרקם קראנצ\'י!
ציון 5 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: מיטל מיכאלי

ציוד

תבנית רינג 20X20 / אינגליש קייק / תבנית אלומיניום בינונית סטנדרטית (אך צריך להכפיל כמויות)

המצרכים

  • 50 גרם חמאה
  • 2 חפיסות בלונדי
  • 100 גרם פתיבר / עוגיות חמאה
  • 100 גרם עוגיות לוטוס
  • 1 כוס בייגלה שטוחים (כוס מלאה)
  • ½ צנצנת ממרח לוטוס (200 גרם)
  • 1 כפית מלח גס

לציפוי:

  • ½ צנצנת ממרח לוטוס
  • בייגלה לקישוט מעל

אופן ההכנה

  • בקערה נשים את החמאה, בלונדי, ולוטוס, ולחמם אותם בפולסים של 30 שניות במיקרו עד שמקבלים תערובת חלקה ונוזלית
  • במקביל, במעבד מזון נטחן את הפתיבר, הלוטוס, והשטוחים לחתיכות גסות.
  • לאחר מכן, נמזוג מעל את בלילת הלוטוס בלונדי ונוסיף מלח גס, ואז נערבב את הכל לתערובת אחידה, ונעביר לתבנית ומשטחים.
  • נכניס למקפיא למשך שעה.
  • לאחר מכן נמיס במיקרו בפולסים קצרים את ממרח הלוטוס שנותר (חצי צנצנת) ונמזוג מעל.
  • נחזיר למקפיא ל-15 דקות נוספות.
  • נוציא מהמקפיא, נסדר מעל בייגלה יפה יפה , ונחתוך לחיתוכיות קראנצ'יות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חיתוכיות לוטוס ובייגלה מלוח

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

19 Comments

  1. אני רןאה שכל הפתרונות לשוקולד בלונדי בתקופה הזאת שאי אפשר להשיג זה להכין בבית… יש אפשרות להחליף אותו בשוקולד לבן? עד כמה זה מורגש?

      1. היי, עים אני רוצה להכין שבוע מראש אז לחתוך לקוביות ולהקפיא? צריכה את זה לבר מתוקים

    1. אפשר שוקולד מריר, חמאת בוטנים, ממרח פרווה אחר שאוהבים ויתאים לפי דעתכם מבחינת שילוב הטעמים והמרקם, מה שרוצים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?