עוגת שוקולד בומב ב-2 מרכיבים
במילוי גלידה מפנק!
עוגת שוקולד בומב מפנקת עם גלידה – אחת העוגות הכי קלות וטעימות שתוכלו למצוא ברשת, והטעם לחלום עליו.
שני מרכיבים וכ-5 דקות הכנה בלבד ויש לכם עוגת בומב! מרכיבים מכל רולדה מוכנה שקונים בסופר ומפנקים את המשפחה בעוגה שכל ילד יעוף עליה.
העוגה המושלמת לכל אירוע ותרחיש, מהגן לחתונה או סתם לשבת. פשוט מיליון דולר, נסו עכשיו ותתכוננו לגרוף מחמאות.
מתכון באדיבות: מרי קוגן
ציוד
קערת נירוסטה עגולה
ניילון נצמד
המצרכים
- 2 יחידות עוגת רולדה מוכנה (קונים מהסופר)
- 1 קופסת גלידה וניל (או מה שמעדיפים)
אופן ההכנה
- לקחת קערה רצוי נירוסטה, לרפד אותה בניילון נצמד להשאיר שוליים /קצוות שלניילון נצמד כדי להקל על חילוץ העוגה לאחר ההקפאה.
- השתמשתי במקרה בשתי רולדות מצופות בשוקולד: להסיר את הציפוי, לחתוך את הרולדה לחתיכות ברוחב של 2 -3 ס״מ.
- לרפד את הקערה בחתיכות הרולדה , במקביל לריפוד יש ללחוץ על הרולדות כדי שהן יתגבשו למקשה אחת.
- לאחר מכן שופכים את הגלידה וניל רצוי שתהיה מעט רכה כדי להקל על הפעולה.
- לאטום את הלמעלה בעוד חתיכות רולדה לכסות בניילון נצמד להכניס להקפאה לפחות ל12 שעות.
- לאחר ההקפאה להסיר את הניילון נצמד להניח מגש מעל הקערה ולהפוך למשוך מעט מהניילון הנצמד עד שהקערה מתרוממת.
הערות וטיפים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת שוקולד בומב
ואחרי שחותכים את העוגה אפשר לשים במקרר או להחזיר כל פעם למקפיא? רק מקפיא. |
אם אני מוצאת רולדה בלי סוכריות יהיה חייב להוריד את הציפוי? חייב להוריד כי אחרת הרולדה לא תידחס למקשה אחרת הרעיון להשתמש בספוג הרך שלה. |
מה חושבים על: עוגת שוקולד בומב
-
אלינה פחורסקי:"שדרגתי קצת, הבומב שלי בדרך למקפיא"
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף עוגות שוקולד אל תפספסו!
רעיון מקורי. ממש אהבתי יצא לי מעולה ?
שמחים שאהבת חני! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/