| | |

עוגת תמרים ואגוזים ב-2 דקות

עוגה רכה ועסיסית בהכנה קלה
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
עוגת תמרים ואגוזים ב-2 דקות - חני קונאשוילי
אין על עוגות מהירות וקלות שמספקות טעם מפנק במיוחד בלי כל כאבי הראש הנלווים עם השקעה רבה בהכנה.
עוגת תמרים ואגוזים טעימה בטירוף שמכינים בלי בלגן במטבח ב-2 דקות ואף שנייה לא יותר, רק ערבוב בלי מיקסר ולתנור!
עוגה רכה ועסיסית עם מרקם אלוהי שפשוט נמס בפה. כל מי שטועם תמיד מבקש עוד ועוד, אז קדימה לפנק.
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

מה חושבים על עוגת תמרים ואגוזים? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תמרים ואגוזים ב-2 דקות - חני קונאשוילי

עוגת תמרים ואגוזים ב-2 דקות

עוגה רכה ועסיסית בהכנה קלה
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

כוס חד פעמית חמה
תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק גדולות או 3 קטנות יותר

המצרכים

  • 3 ביצים L
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 סוכר וניל
  • ¾ מיכל ממרח תמרים (כ 300 גרם)
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה.
  • 1 כפית קינמון
  • 2 ½ כוסות קמח
  • 1 ¼ כוסות במים רותחים
  • אגוזי מלך

אופן ההכנה

  • מתחילים בערבוב יחד בלי מיקסר את הביצים, כוס סוכר, כוס שמן, סוכר וניל, וממרח התמרים.
  • לאחר ערבוב, מוסיפים את אבקת האפייה, סודה, קינמון, והקמח. מערבבים היטב.
  • כעת לוקחים כוס מים רותחים ולשים תיון לחצי דקה. שופכים לתערובת העוגה ומערבבים היטב, ואז מוסיפים עוד רבע כוס מים רותחים.
  • משמנים את התבניות ושופכים את התערובת לתוכם.
  • שמים לאפייה על 170 מעלות. אחרי 5 דקות אפייה, פותחים ומוציאים מעט את העוגה ומפזרים אגוזי מלך למעלה, ואז מחזירים לעוד 35 דקות בערך.
  • שומרים בכלי אטום.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת תמרים ואגוזים ב-2 דקות - חני קונאשוילי
צילום: חני קונאשוילי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר


הפוסט המקורי: עוגת תמרים ואגוזים – חני קונאשוילי

Similar Posts

22 Comments

  1. 5 stars
    העוגה מצויינת. לדעתנו מספיק קצת פחות מחצי כוס סוכר. עירבבתי את האגוזים בתוך העיסה.
    הערה לאתר. אנא תאפשרו הדפסה בלי חברות ביניים. תודה.

  2. עוגה טעימה בטרוף,גם אני טחנתי תמרים מג'הול עם מעט מים, אח"כ שקלתי במשקל מזון 300 גרם. אגב הכנתי את זה עם קמח מלא וזה יצא רך ואוורירי כל כך,פשוט התחסל בשניות.
    זה קצת מגוון מעוגת כושית ותפוזים תמשכי הלאה לשתף אותנו במתכונים.תודה ענקית!!

  3. חבל לעודד שימוש בחד פעמי. תנו את המידות ביחס למידה סטנדרטית או בגרמים או גם וגם.
    גם לגבי התבניות, נצלו את הבמה שלכם לעטדד אנשים לעשות שימוש בתבניות רב פעמיות.
    העולם מתמלא בזבל. הפחתת צריכה של מוצרים חד םעמיין הוא צעד קריטי לשינוי.

    1. היי יעל, אנו גם מעריכים את חשיבות השמירה על הסביבה וממליצים לגולשינו להשתמש בכלי מידה קבועים, אך למטרת הדיוק אנו משתפים את הכלי המקורי שבו השתמשה בעלת המתכון בהכנתו. תמשיכי במאבק החשוב ותודה.

  4. במקום להשתמש במוצרי תמרים קנוי שאני אישית ממש לא אוהבת אפשר לקחת תמרים לשפוך עליהם את המים הרותחים לחכות כמה דק' לאכול לסנן את המים ולשמור בצד ( כך הרווחנו גם צבע וגם טעם במים ואין צורך בתיקון אלא אם ממש רוצים) מגולענים את התמרים למסמכים קליפה שמתקלפת (רק מה שיורד) כמה שניות במעבד מזון ויש ממרח תמרים שיודעים בדיוק מה הכנסנו בו (אפשר לעשות כפולה ולהקפיא!), לדעתי זה יותר בריא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?