|

עוגיות קלות מבצק פריך

בצק קל ומושלם!
בהשראת: העוגיות של רינתוש
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
עוגיות מבצק פריך
הבצק היחיד שתמיד חובה לדעת להכין, הוא בצק פריך שמכינים ממנו כל מה שמתחשק לעין ולבטן.
קבלו מתכון לבצק פריך טעים במיוחד וקליל שמכינים ממנו עוגיות מכל הסוגים – קרואסונים, חיתוכיות, מגולגלות, ועוד!
בצק קל ומושלם לשדרוג כל מאפה בטעם שישאיר את כולם רוצים עוד ועוד.

מתכון באדיבות: העוגיות של רינתוש

ספר המתכונים של העוגיות של רינתוש

עוגיות מבצק פריך

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות מבצק פריך

עוגיות קלות מבצק פריך

בצק קל ומושלם!
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 4 רולדות
באדיבות: העוגיות של רינתוש

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 כוסות קמח תופח
  • 4 כפות מים
  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות חומץ
  • 1 מחמאה
  • 1 סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 3 כפות מיץ תפוזים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים יחדיו.
  • לשים עד שמקבלים בצק נוח.
  • מרדדים לעלה ומורחים כל מילוי שאוהבים - אפשר שוקולד, קוקוס, חלבה ופיסטוקים, ועוד.
  • אופים בתנור מחומם על 180 מעלות למשך 20 דקות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות מבצק פריך


שאלות נפוצות: עוגיות מבצק פריך 

איך מכינים את מילוי החלווה והפיסטוק?
מורחים ממרח חלבה מפזרים פיסטוק גרוס.
למה שמים חומץ?
החומץ גורם לפריכות.
כמה רולדות מתקבל?
ברולדות יוצא בערך 4 בינוניות.
אם אין באפשרותי חומץ האם אפשר למצוא תחליף?
אפשר לוותר אם אין, עדיף לא.
צריך לעשות רולדה ואחר כך לחתוך?
כן,לפתוח לעלה ,לגלגל,ולחתוך לאחר אפייה.

עוגיות מבצק פריך

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


.רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!


הפוסט המקורי: עוגיות מבצק פריך – העוגיות של רינתוש

Similar Posts

13 Comments

    1. בתמונה המקורית ישנם 4 מילויים סה"כ – שוקולד,קוקוס.חלבה,פיסטוקים. בהצלחה ותיאבון!

      1. מבקשת לדעת בבקשה איזה כמות חמאה לשים במקום המרגרינהוכן אם אין קמח תופח אז כמה רגיל לואיזה כמות אבקת אפיה תודה

      2. היי שרי, אותה כמות של חמאה, והיחס הוא 1 כוס קמח תופח = 1 כוס קמח לבן + 1 כפית אבקת אפייה. בהצלחה ובתיאבון! וכמובן שאת תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?