עוגיות יו יו מנצחות
בציפוי קוקוס מפנק!
על עוגיות כאלה אף פעם לא מוותרים, ובמיוחד לא בחנוכה הקרב!
עוגיות יו יו – אחת העוגיות הכי טעימות שיש במטבח המזרחי, מורכבות מעיגולי בצק טעים ברמות שמטגנים וטובלים בסירופ עשיר וקוקוס עסיסי.
אין חגיגה בלי מגש עשיר של יו יו שמתאים מאוד כתחליף מפנק לסופגניות החג.
עוגיות יו יו – אחת העוגיות הכי טעימות שיש במטבח המזרחי, מורכבות מעיגולי בצק טעים ברמות שמטגנים וטובלים בסירופ עשיר וקוקוס עסיסי.
אין חגיגה בלי מגש עשיר של יו יו שמתאים מאוד כתחליף מפנק לסופגניות החג.
מתכון באדיבות: סילבי אילוז
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס מיץ תפוזים
- ¾ כוס שמן
- 30 גרם אבקת אפייה
- 30 גרם סוכר וניל
- 5 כוסות קמח
- קוקוס
לסירופ סוכר
- 4 כוסות סוכר
- 2 כוסות מים
- מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים יחד ואז נותנים לבצק לנוח לחצי שעה
- מרדדים לכף בעובי 2 ס"מ וקורצים עיגולים עם חור קטן באמצע
- מטגנים בשמן עמוק וטובלים מיד בסירופ סוכר וקוקוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות יו יו מנצחות
כמה זמן ניתן להכין מראש? |
אחרי הטיגון ישר לסירופ או לקרר ואחרי זה? |
איך עושים אותם עגולים? |
מה חושבים על: עוגיות יו יו
-
- יוצי ואנונו:
"תודה על מתכון מנצח פעם ראשונה שהכנתי מעדן!"
- ליאורה דבוש:
"יצא סוף הדרך לפעם ראשונה"
- יוצי ואנונו:
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: עוגיות יו יו מנצחות – סילבי אילוז
לגבי העוגיות יויו, בגלל הביצים צריך להוסיף פה קמח ומספיק אבקת אפיה 10גרם ולא 30 וסוכר וניל 8 גרם בקיצור לא הסתדרתי עם המתכון הזה ובסירופ מספיק כפית אחת מיץ לימון זה יוצא מגעיל וחמוץ אז הכנתי חדש כוס וחצי סוכר וכוס מיים כי זה לא מספיק, לא חשוב בכל זאת נעזרתי בך אז תודה רבה יצא מאדד טעים בסוף.
היי שירה,
שמחים שבסוף נהנית מהן ויצא טעים!