| | | | | |

עוגיות מרוקאיות ב-5 דקות עם קוקוס (ללא גלוטן)

מכינים תוך לא יותר מ-5 דקות עוגיות לבנות מקושטות בסוכריות צבעוניות עם מרקם מושחת ביותר!
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
עוגיות למימונה ב-5 דקות עוגיות קוקוס ללא גלוטן

עוגיות מרוקאיות ללא קמח לשבת, לפסח או סתם לקפה, במתכון הכי קל בעולם.

קבלו עוגיות קוקוס טעימות להפליא בהכנה עוד קלה יותר,מכינים תוך לא יותר מ-5 דקות ומקבלים עוגיות לבנות מקושטות בסוכריות צבעוניות עם מרקם מושחת ביותר.

מתכון עוגיות מרוקאיות ללא קמח או וללא גלוטן שכל המשפחה תוכלל לזלול חופשי אחת אחרי השנייה. רק עוד ביס!

עוגיות מרוקאיות עוגיות למימונה ב-5 דקות עוגיות קוקוס ללא גלוטן
צילום: ירדנה ג'נאח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון

עוגיות למימונה ב-5 דקות עוגיות קוקוס ללא גלוטן

עוגיות מרוקאיות ב-5 דקות עם קוקוס (ללא גלוטן)

מכינים תוך לא יותר מ-5 דקות עוגיות לבנות מקושטות בסוכריות צבעוניות עם מרקם מושחת ביותר!
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: ירדנה ג'נאח

המצרכים

  • 5 חלבונים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ½ 2 כוסות קוקוס

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל במשך כמה דקות עד שמקבלים מרקם יציב. מוסיפים את הקוקוס ומקציפים עוד כמה שניות.
  • יוצקים את התערובת לתוך עטרות נייר ואופים כ-10 דקות. אפשר לקשט בסוכריות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות מרוקאיות

את מבשלת את החלבונים על בן מארי?
לא.
לא יקבלו לחות?
בקופסא אטומה זה בסדר.
מה ניתן לעשות עם 5 חלמונים?
לא לזרוק, אפשר להכין סהרונים: 200 גרם חמאה, 80 גרם אבקת סוכר, 3/4 כוס שקדים מולבנים טחונים, 4 חלמונים, 250 גרם קמח רגיל, כף תמצית וניל איכותית, קורט מלח, אבקת סוכר לציפוי כשהן קרות.
עוגיות למימונה ב-5 דקות עוגיות קוקוס ללא גלוטן
צילום: ירדנה ג'נאח

רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות? מה עם שבוע הבא? עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: ירדנה ג'נאח

Similar Posts

2 Comments

  1. המתכון הכתוב מאוד מטעה. כתוב בו לערבב את כל המרכיבים יחד..
    וזה לא נכון, צריך קודם להקציף את החלבונים עם הסוכר ואז להוסיף את הקוקוס…

    1. היי מיכל,
      את צודקת ותודה רבה שכתבת לנו. תיקנו את המתכון ועכשיו ההוראות ברורות ומדויקות.
      חג שמח 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?