| | | |

עוגת תפוחים בחושה עסיסית

עוגה פשוטה ביותר שלא מתפשרת על הטעם בשום אופן - ויוצאת עסיסית ומשגעת!
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה שיוצאת עסיסית ומשגעת,

הכי מושלמת לרגעים האלה שמתחשק עוגה מהירה, כזאת שמכינים בעיניים עצומות.

רק מערבבים ומכניסים לתנור וקיבלתם עוגת תפוחים משגעת בטעם עשיר ומפנק במיוחד שיטריף לכם את החושים!

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

עוגת תפוחים בחושה
צילום: חני קונאשוילי

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה עסיסית

עוגה פשוטה ביותר שלא מתפשרת על הטעם בשום אופן - ויוצאת עסיסית ומשגעת!
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • ½ 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה. (10 גרם)
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • 3 תפוחים (אני השתמשתי בתפוחים ירוקים מתוקים)

אופן ההכנה

  • קודם שמים כוס סוכר, 3 ביצים, וכוס שמן, ומערבבים היטב במטרפה ידנית. אחרי זאת מוסיפים את שאר הרכיבים בסדר ואז מערבבים בעדינות, לא לבחוש יותר מדי.
  • מוסיפים 3 תפוחים שטופים וחתוכים לקוביות קטנות קטנות - לא צריך לקלף
  • נפריש מעט מהתפוחים בצד כדי לפזר מלמעלה ואת השאר מוסיפים לעיסה ומערבבים בעדינות
  • נשמן 2 תבניות אינגליש קייק ושופכים את התערובת לפנים, מלמעלה נפזר את התפוחים
  • נשים לאפייה של 170 מעלות עד להזהבה מלאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת תפוחים בחושה
צילום: חני קונאשוילי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת תפוחים בחושה קלה ומעלפת

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: חני קונאשוילי

Similar Posts

6 Comments

    1. היי רחלי 🙂
      את בהחלט יכולה, מומלץ להמיר את התפוחים ב-2 כפיות קליפות לימון מגוררות דק דק ו-1/3 כוס (80 מ"ל) מיץ לימון טרי.

      אפשר גם להוסיף לעוגה סירופ (אבל זה ממש לא חובה, היא תצא מעולה גם ככה):
      1/3 כוס (80 מ״ל) מיץ לימון סחוט טרי
      1/3 כוס (65 גרם) סוכר לבן

      אופן הכנת הסירופ:
      1. מבשלים בסיר את מיץ הלימון והסוכר עד שהאחרון מתמוסס לגמרי ומתקבל נוזל שקוף. שמים בצד לצינון.
      2. כשהעוגה מוכנה, מנקבים בה חורים רבים עם קיסם ויוצקים את הסירופ על גביה לאט ובצורה אחידה. מניחים בצד עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר, כשבינתיים הסירופ נספג בה והופך אותה לעסיסית במיוחד.

      מקווים שהצלחנו לעזור 🙂
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?