Go Back
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה עסיסית

עוגה פשוטה ביותר שלא מתפשרת על הטעם בשום אופן - ויוצאת עסיסית ומשגעת!
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • ½ 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה. (10 גרם)
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • 3 תפוחים (אני השתמשתי בתפוחים ירוקים מתוקים)

אופן ההכנה

  • קודם שמים כוס סוכר, 3 ביצים, וכוס שמן, ומערבבים היטב במטרפה ידנית. אחרי זאת מוסיפים את שאר הרכיבים בסדר ואז מערבבים בעדינות, לא לבחוש יותר מדי.
  • מוסיפים 3 תפוחים שטופים וחתוכים לקוביות קטנות קטנות - לא צריך לקלף
  • נפריש מעט מהתפוחים בצד כדי לפזר מלמעלה ואת השאר מוסיפים לעיסה ומערבבים בעדינות
  • נשמן 2 תבניות אינגליש קייק ושופכים את התערובת לפנים, מלמעלה נפזר את התפוחים
  • נשים לאפייה של 170 מעלות עד להזהבה מלאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.