מתכונים לחנוכהעוגיות

ספינג’ ביתי לחנוכה

מתכון ספינג’ לחנוכה אין טעים ממנו! ספינג’ ביתי, אוורירי ומפנק מאחד ממתכוני הספינג׳ הכי מושלמים שתכינו ותטעמi. פשוט אין דברים כאלה. חובה לנסות בחג, בוא נתחיל!

מתכון באדיבות: אוריאן ישראלוב  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: ספינג’ ביתי לחנוכה

מצרכים 

קילוגרם קמח
שתי כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
ביצה אחת
כף ערק
מים פושרים לפי הצורך

אופן הכנה 

  • נערבב את כל החומרים יחדיו עד שהבצק יהיה רך ודביק.
  • נתפיח למשך כשעה שלמה.
  • נשמן את הידיים, נעשה עיגולים עם חור ,נניח על נייר אפייה וניתן תפיחה של עוד כעשרים דקות.
  • נחמם שמן עמוק לטיגון.
  • נטגן משני הצדדים.

שאלות ותשובות

שאלה: מה אפשר לשים במקום הערק?
תשובה: יכולה קוניאק אבל לא חייבת .
זה רק בשביל האווריריות 

שאלה: האם כאשר אני מכינה את העיגול עם החור לתפיחה זה לא נדבק ונוחת?
תשובה: אורלי סופר לא. בגלל זה את צריכה לשים על נייר אפייה ואז יחד עם נייר האפייה מכניסה לתוך השמן החם. ולאט מוציאה את נייר האפייה

שאלה: מעניין למה הערק?
תשובה: מורן וכפיר מרציאנו נותן אווריריות וסופג פחות שמן

שאלה: מה עם ביצים לשים בבצק?
תשובה: יש ביצה אחת במתכון.

שאלה: האם מרגישים ת הטעם של הערק?
תשובה: ערק נותן ארומה לבצק ומונע ספיגת שמן, אבל לא, לא מרגישים את הטעם.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

ספינג'

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker