מתכון: עוגיות ריבה יפיפיות וטעימות
מצרכים
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם מחמאה קרה
2 כוסות קמח
2 חלמונים
יבה למריחה לפי הטעם המועדף עליכם
אופן הכנה
נכניס את כל המצרכים למעבד מזון, מלבד הריבה) עד לקבלת בצק אחיד ורך. את הבצק שהתקבל נרדד לבצק דק ונחרוץ ממנו את העוגיות. ניתן להשתמש בכוס וליצור עוגיות עגולות, אבל אני מעדיפה להשתמש בתבנית ליצירת צורה של פרח. אני מכינה חצי מהכמות עם חור נוסף במרכז הפרח וחלק זה משמש כחלקו העליון של עוגיות הסנדוויץ'. כמובן שניתן לעשות זאת באופן דומה עם עוגיות עגולות. לאחר שיצרנו את הצורות וסידרנו על מגש עם נייר אפייה, נאפה במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות. לאחר האפייה נוציא את העוגיות ונמרח את הריבה על החלק התחתון ונכסה בחלק העליון. והכי חשוב לאכול לפני שנגמרמכיוון שהעוגיות הללו נחטפות מהר בשולחן!
שאלות ותשובות
שאלה: אפשר במקום מחמאה לשים נטורינה מקוקוס?
תשובה: כן אפשר.
שאלה: אין נוזלים במתכון?
תשובה: כן, לכי לפי המתכון לא תהיה לך בעיה בהצלחה.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: רוזלך נוטלה – כמו של לנדוור
- מתכון: חצ'פורי – מאפה גבינות משגע
- מתכון: בצק שמרים טעים רך עם מילויים שונים