|
עוגיות ריבה סנדוויץ‘ הן מסוג העוגיות שהן גם טעימות, גם נראות כמו יצירת אומנות מרשימה וגם קלות להכנה. לכל סבתא יש את המתכון המסורתי של העוגיות שלה, אצלנו במשפחה סבתי הייתה מכינה את עוגיות הסנדוויץ' הללו וכאשר ביקרנו אותה תמידחיכינו בציפייה לרגע שבו היא תגיש לנו את העוגיות הטעימות וחיוך גדול נפרש על פנינו. מדהים כמה שהן פשוטות להכנה! אז אם בא לכם להכין משהו טעים שנראה טוב ואתם לא מרגישים שמאפים הם הצד החזק שלכם, תוכלו להכין בקלי קלות את המתכון הבא. סבתי הכינה אותם עם ריבת תות ביתית אבל ניתן להשתמש בכל סוג של ריבה, כמו למשל ריבת אננס וגם אחרות, כך ניתןלקבל עוגיות בצבעים וטעמים שונים.
מתכון באדיבות:  אורנה קרן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות ריבה יפיפיות וטעימות

מצרכים 

100 גרם אבקת סוכר
200 גרם מחמאה קרה
2 כוסות קמח
2 חלמונים

יבה
למריחה לפי הטעם המועדף עליכם

אופן הכנה 

נכניס את כל המצרכים למעבד מזון, מלבד הריבה) עד לקבלת בצק אחיד ורך. את הבצק שהתקבל נרדד לבצק דק ונחרוץ ממנו את העוגיות. ניתן להשתמש בכוס וליצור עוגיות עגולות, אבל אני מעדיפה להשתמש בתבנית ליצירת צורה של פרח. אני מכינה חצי מהכמות עם חור נוסף במרכז הפרח וחלק זה משמש כחלקו העליון של עוגיות הסנדוויץ'. כמובן שניתן לעשות זאת באופן דומה עם עוגיות עגולות. לאחר שיצרנו את הצורות וסידרנו על מגש עם נייר אפייה, נאפה במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות. לאחר האפייה נוציא את העוגיות ונמרח את הריבה על החלק התחתון ונכסה בחלק העליון. והכי חשוב לאכול לפני שנגמרמכיוון שהעוגיות הללו נחטפות מהר בשולחן!
 

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר במקום מחמאה לשים נטורינה מקוקוס?
תשובה: כן אפשר.
שאלה: אין נוזלים במתכון?
תשובה: כן, לכי לפי המתכון לא תהיה לך בעיה בהצלחה.

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements