צ'ורוס

צ'ורוס ממולא בשוקולד וריבת חלב

צ’ורוס ממולא מטריף ומפנק שיוצא בול כמו במקסיקו! מתכון צ'ורוס מסורתי עם שלל מילויים. נכין…

צ’ורוס ממולא מטריף ומפנק שיוצא בול כמו במקסיקו! מתכון צ'ורוס מסורתי עם שלל מילויים. נכין במילוי ריבת חלב מתוקה או לחולי השוקולד – ממולא שוקולד חלב או לבן, מכינים עם איזה שאוהבים. פשוט גן עדן! 

מתכון באדיבות: אורית חדידה  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
[adinserter block="2"]

מתכון: צ'ורוס ממולא

מצרכים 

צו'רוס:
1. כוס מים
100. גרם חמאה או מחמאה
קורט מלח
כפית סוכר
1 וחצי כוסות קמח
1/2. שקית אבקת אפייה
3. ביצים
1. ליטר שמן לטיגון
תוספות:
סוכר עם קינמון
שוקולד ממוס
ריבת חלב
שוקולד לבן
או כל תוספת אחרת שבא לכם…

[adinserter block="3"]

אופן הכנה 

  • בסיר שמים כוס מים חמים מהקומקום, מוסיפים את החמאה, המלח והסוכר ומבשלים על הגז.
  • כשזה מגיע להמסה מלאה מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ונותנים כמה ערבובים (כמו בהכנת פחזניות)
  • נוסיף 3 ביצים בהדרגה: מוסיפים ביצה מערבבים ושוב ביצה ומערבבים… כך עם 3 הביצים.
  • מעבירים לשק זילוף עם צנטר כוכב גדול (אפשר בלי, רק צורתם תצא שונה…)
  • מחממים שמן… לוחצים על שקית הזילוף ובעזרת סכין חותכים לפי הגודל הרצוי.
  • מטגנים, מסננים מהשמן ומגישים! בתיאבון ובהצלחה.

[adinserter block="4"]

שאלות ותשובות

שאלה: איך ממלאים את הצ'ורוס?
תשובה: עושים חור בעזרת קשית, ועם מזרק או שקית זילוף עם צנטר דק ממלאים

שאלה:שאלה: מיד אחרי הטיגון מפזרים סוכר?
תשובה: לא, טיגנתי, הנחתי על נייר סופג ושסיימתי לטגן שמתי. יש לציין שכמעט ולא היו ספוגים בשמן.

שאלה: עם איזה צנטר את משתמשת?
תשובה: כוכב גדול.

שאלה: מטגנים בשמן עמוק?
תשובה: כן.

שאלה: אורית חדידה באיזה כוס השתמשת? חד פעמי או כזאת רגילה של מטבח?
תשובה: 240 מ"ל

 
עוד מתכונים מבוקשים:

צ'ורוס
[adinserter block="2"]
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *