מתכון באדיבות: קרן חביב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: קינוח קדאיף עם מסקרפונה
מצרכים
250 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס אבקת סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה
1 קופסת גבינת מסקרפונה
שקית אינסטנט פודינג
לקישוט: שוקולדים/רימון/מחית פרי לזיגוג/גנאש שוקולד לזיגוג על הקרם
אופן הכנה
הכנת התחתית:
- נפריד את שערות הקדאיף, נערבב יחד עם אבקת הסוכר והחמאה, נסדר בתבניות סיליקון ונהדק בצדדים.
- נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות לכ8 דקות (להיות ערניים וזהירים שלא ישרף) .
הכנת הקרם:
- נערבב את המסקרפונה ידנית עד להתרככות ונכניס למיקסר יחד עם השמנות עד להתייצבות
- ונכניס לקירור כ10 דקות..
הרכבת הקינוח:
- שכבה 1- תחתיות קדאיף.
- שכבה 2- נזלף בנדיבות קרם מסקרפונה.
- לקישוט– שוקולדים/רימון/מחית פרי לזיגוג/גנאש שוקולד לזיגוג על הקרם.
שאלות ותשובות
שאלה: כמה זמן להכין לפני הגשה? האם מגישים קר?
תשובה: עדיף באותו היום וכמובן להגיש קר.
שאלה: אם אין תבנית סיליקון אז איזה תבנית אפשר להכין? תודה.
תשובה: את יכולה להשתמש בקאפקייס חד פעמי.
שאלה: יפה! במקום קרם מסקרפונה.. מה ההמלצה?
תשובה: את יכולה קצפת רגילה ללא המסקרפונה.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- שיר שרגה: "מושלם, הכנתי גם השבוע. ליקקו אצבעות!"
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!