דק, פריך וטעים במיוחד, בריק הוא אחד המאכלים שהכי כיף וטעים להכין. מתכון לבריק נוסטלגי כמו של אמא שאפשר למלא במה שרוצים.
מתכון בצק בריק ,בצק שהוא יחיד במינו: גם דק, גם גמיש וגם ממש ממש נוח לעבודה. למה אתם מחכים?!
מתכון באדיבות: דליה בר תקוה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: בריק תוניסאי (בוריק)
מצרכים
1 ק"ג קמח מנופה
1 כף מלח
1 כף שמן
4 כוסות מים (ברז) (כוס שתיה חד פעמית חמה)
אופן הכנה
נשים יחדיו את כל המרכיבים בקערה גדולה ונלוש היטב
נותנים לבצק לנוח וכל 15 דקות נלוש שוב פעם, במשך כשלוש שעות בערך
נכניס את בצק שלשנו למקרר למשך כחמש שעות לפחות (אפשר ואפילו רצוי יותר)
שאלות ותשובות
שאלה: מאיפה קונים את הכלי שעליו את עובדת בסרטון?
תשובה: בעלת המתכון עצמה מוכרת, אפשר לשלוח לה הודעה בפייסבוק פה
שאלה: למה זה ירוק?
תשובה: צבע מאכל, מכיוון שבעלת המתכון מכינה גם לאירועים.
שאלה: נראה מצויין! ההתפחה נעשית מחוץ למקרר? ורק אחרי השלוש שעות להכניס למקרר לחמש שעות?
תשובה: הבצק זקוק למנוחה לא התפחה! ואכן- להכניס למקרר
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!