עוגת גבינה עם פירורים ופירות יער – מתכון קוצר מחמאות לעוגת גבינה אפוייה מבוקשת ביותר. עם סרטון הכנה המלא שמצורף, אין סיכוי שלא יוצא פצצה. לא תאמינו כמה שהיא פשוטה להכנה וטעימה בטירוף. בתיאבון!
מתכון באדיבות: Yana Dremlyuk – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת גבינה עם פירורים ופירות יער
מצרכים
שרוול פתי בר (אני תמיד מכפילה כמויות כאן ,אבל אתם תעשו איך שאתם אוהבים)
150 גרם חמאה מומסת
2 שמנת חמוצה כל אחת 200 מ"ל.
גבינת סקי 1 250 גרם.
4 ביצים
חבילה אחת של פודינג וניל
חצי כוס סוכר
אופן הכנה
- לחמם תנור ל 180 מעלות.
לטחון את הבסקוויטים ביחד עם החמאה ולשטח בתבנית .
בקערה נפרדת לערבב את כל המצרכים של המלית ולמזוג על הבסקוויט.
לאפות 40-45 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי . - אפשר לפזר פירות יער שמפשירים מראש, זה ממש משדרג את העוגה.
לחכות שתצטנן ורק אז להוציא מהתבנית! **חשוב מאוד**.
שאלות ותשובות
שאלה: את מפרידה את הביצים ?
תשובה: לא 🙂 בדיוק כמו שהראתי בסרטון
שאלה: את פירות היער את שמה לאחר האפייה?
תשובה: אני מוסיפה אחרי שהעוגה כבר התקררה.
שאלה: הפירות יער לא חמוצים מדי?
תשובה: לא, משתלבים טוב עם העוגה 🙂
עוד מתכוני עוגות גבינה מבוקשים:
- מתכון: עוגת גבינה אפויה בסיר ג‘חנון
- מתכון: עוגת גבינה פירורים קרה
- מתכון: עוגת גבינה גבוהה
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
עשיתי את העוגה ופשוט עפו עליה. המון תודות על ההסבר המובן וכמובן על המתכון עצמו. תבורכי
שמחים שאהבת, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/