[wp_ad_camp_1]
קטאיף אסלי מפנק –
אין על קטאייף! או עטאייף – או איך שרוצים לקרוא להן.
לא משנה איזה דת, או איזה חודש, קטאייף תמיד טעים.
תודה ענקית ל-אם עלי עיסא על המתכון ולקבוצת אמהות מבשלות ביחד.
[wp_ad_camp_4]
מצרכים – קטאיף אסלי מפנק
כף שמרים
2 כפות סוכר
2 כוסות קמח
2 סוכר ווניל
1 אבקת אפיה
חצי כוס מי וורדים
המילוי :
אגוזים
שמנת מתוקה עם אנסטנט
או גבינה כנענית או מה שרוצים
[wp_ad_camp_3]
אופן הכנה – קטאיף אסלי מפנק
- לערבב הכל עד שנהיה בצק דליל
- ללתת לו לנוח 10 דקות
- ליצוק במחבת ולטגן משני הצדדים
[wp_ad_camp_5]

#שאלות ותשובות
שאלה: אז 3 כוסות מים?
תשובה: בערך כך וגם לפי העין .הבצק צריך להיות נוזלי
שאלה: אז 3 כוסות מים?
תשובה: בערך כך וגם לפי העין .הבצק צריך להיות נוזלי
שאלה: אחרי שמטגנים , שמים מילוי אבל איך סוגרים ?
תשובה: שמים את המילוי באמצע ומדביקים שני הצדדים .בסוף טובלים במי סוכר.
תשובה: שמים את המילוי באמצע ומדביקים שני הצדדים .בסוף טובלים במי סוכר.
שאלה: האם אפשר לוותר על המי ורדים?
תשובה: כן אפשר
שאלה: מה יש במילוי של האגוזים
תשובה:
אגוזים קצוצים דק. קינמון .סוכר מי ורדים.
אגוזים קצוצים דק. קינמון .סוכר מי ורדים.
שאלה: מישהי יודעת איך ממלאים עם סולת?
תשובה: תבשלי סולת עם חלב וסוכר עד שיסמיך ותמלאי בכפית כשזה מתחיל להתקרר ולהתקשות מעט
תשובה: תבשלי סולת עם חלב וסוכר עד שיסמיך ותמלאי בכפית כשזה מתחיל להתקרר ולהתקשות מעט
שאלה: לא הבנתי אז לא מטגנים אחרי המילוי?
תשובה: כמו שראית בתמונה מטגנים הבצק קודם. אחרי שמתקרר ממלאים אותן
תשובה: כמו שראית בתמונה מטגנים הבצק קודם. אחרי שמתקרר ממלאים אותן
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
קישור למתכון המקורי: כאן
[wp_ad_camp_2]


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
עטייף אפוי
עטייף נצרת
עטייף במילוי בשר
עטייף מתכון
עטייף סולת
איפה קונים עטייף
עטייף חיים כהן
קטאיף