[wp_ad_camp_1]
חלת מפתח –
השבת שאחרי פסח נהוג להכין את חלת המפתח סגולה לבריאות ופרנסה.
האבנו לכם את המתכון הכי טוב וברור, עם סרטון הכנה מלא – שיבטיח חלה רכה טעימה ומושלמת.
תודה ענקית לחגית אלקבץ על המתכון. פרגנו לה בלייק חגית אלקבץ – מתכונים שכולם אוהבים
[wp_ad_camp_4]
מצרכים –
1 ק"ג קמח (להפרשת חלה עשיתי 2 ק"ג, להכפיל כמויות ואפשרי 3 ביצים)
1 וחצי כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 ביצים
חצי כף מלח
כ- 2 וחצי כוסות מים חמימים (כוס חד פעמית שתיה קרה)
[wp_ad_camp_3]
לאופן ההכנה, לחצו על הכפתור האדום למטה
[bg_collapse view="button-red" color="#ffffff" icon="zoom" expand_text="לחצו כאן לאופן ההכנה" collapse_text="סגירת אופן ההכנה" ]
אופן הכנה –
- להכניס את כל החומרים למיקסר, ערבול לישה 8 דקות
- להתפיח במשך שעה
- להוריד אוויר ולהתפיח עוד חצי שעה
- לחלק לכדורים ולעשות צורות
- להניח בתבנית וגם להתפיח עוד 20 דקות.
- לאפות בתנור על אפיה רגילה, 180 מעלות עד להזהבה
לסרטון ההכנה המלא לחצו כאן
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
[/bg_collapse]
#שאלות ותשובות:
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
איך קולעים חלת מפתח
מתי עושים חלת מפתח
חלת מפתח כיכר השבת
חלה בצורת מפתח איך מכינים
מפתח הפרנסה חלה
מפתח הפרנסה ברכה
חלת מפתח תמונות
חלת מפתח מורשת