תורגם ע״י צוות האתר.
מצרכים – (כ- 24 סופגניות) :
1/3 כוס ממרח שוקולד אגוזים נוטלה
לחמם תנור ל 200 מעלות
1. משמנים ביסודיות תבנית מאפינס מיני שקעים 24.
2. בעזרת מערבל יד או מיקסר, מערבבים את השמן הצמחי יחד עם הסוכרים (סוכר רגיל + סוכר חם) עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הביצה, ומערבבים היטב שוב. מוסיפים אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, מלח, תמצית וניל וחצי מכמות הקמח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלב, ומערבבים שוב. מוסיפים את שארית הקמח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
3. מעבירים את הבלילה לשקעים בתבנית המאפינס. אופים במשך 8-10 דקות, עד שהחלק העליון למאפינס עולה בחזרה כשנוגעים בו. מניחים על מדף להתקרר במשך כמה דקות.
4. מכינים שתי קערות. בקערה הראשונה מניחים חמאה מומסת, ובקערה השניה סוכר וקינמון. לאחר שהסופגניות התקררו מספיק טוב, טובלים אותן בחמאה, ומיד מגלגלים בתערובת הסוכר והקינמון.
5. מכניסים את שוקולד הנוטלה לשקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב קטן, ומזלפים בתוך החורים של הסופגניות משני הצדדים.
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
מיני סופגניות אפויות
סופגניות ביתיות
מיני סופגניות פרווה
מיני סופגניות לקנייה
מיני סופגניות שמרית
איך מכינים סופגניות בבית
סופגניות אפויות ללא שמרים
סופגניות אשל קרין גורן