לחם טחינה לפסח ממכר
מתכון קל מהיר ובריא, שחובה לנסות! זה לא הטעם שאנחנו מכירים כלחם - אבל נחמד לגוון.
לחם טחינה לחג הפסח. נמאס מהמצות? זה הזמן למשהו חדש!
בדיוק בזמן לחג, מתכון קל מהיר ובריא, שחובה לנסות!
זה לא הטעם שאנחנו מכירים כלחם- אבל נחמד לגוון, מומלץ בחום.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
לחם טחינה לפסח ממכר
מתכון קל מהיר ובריא, שחובה לנסות! זה לא הטעם שאנחנו מכירים כלחם - אבל נחמד לגוון.
לדרג
ציוד
כוס חד פעמי קרה
תבנית אינגליש קייק
המצרכים
- 1 כף קמח תפוח אדמה
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1-2 כפות סילן
- ¼ כפית מלח
- 4 ביצים
- ½1 כוסות טחינה
אופן ההכנה
- נכניס את כל הרכיבים לקערה ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- נשמן תבנית אינגליש קייק ונמזוג לתוכה את הבלילה.
- נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 170-180 מעלות כשלושים דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…
עוד מתכונים מעניינים באתר
צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר!
מקור: לחם טחינה מתכון מאת: הילה ליברטי
חג שמח
סילאן, הכוונה לכף או 2?
היי מרי!
את יכולה או כף אחת או שתיים, תלוי בטעמך האישי ועד כמה את אוהבת שהלחם ייצא מתוק 🙂