Go Back
מטבוחה

מטבוחה מטריפה בקלי קלות

בטעם מענג ונדיר
Print Pin
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • שיני שום פרוסות דק
  • 3 פלפל ירוק חריף חתוך טבעות
  • 2 קופסאות עגבניות חתוכות של חברה איטלקית "Mutti" (טריות ואיכותיות ללא חומרים משמרים)
  • מלח לפי הטעם
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כף גדושה פפריקה חריפה
  • מעט פלפל שאטה גרוס

אופן ההכנה

  • מטגנים קלות כמה שיני שום פרוסות דק, ואז מוסיפים 3 פלפלים ירוקים חתוכים לטבעות, 2 קופסאות עגבניות חתוכות, ומתבלים במלח לפי הטעם. מבשלים על להבה גבוהה למשך 10 דקות.
  • בקערית קטנה, מערבבים את רבע כוס השמן עם כף גדושה פפריקה חריפה ומעט פלפל שאטה גרוס.
  • מוסיפים את העגבניות בערבוב קל.
  • מבשלים על להבה נמוכה עד שמתקבל מרקם ריבה.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.