Go Back
מטבוחה

מטבוחה מטריפה בקלי קלות

בטעם מענג ונדיר
ציון 4.37 על ידי 47 דירוגים
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • שיני שום פרוסות דק
  • 3 פלפל ירוק חריף חתוך טבעות
  • 2 קופסאות עגבניות חתוכות של חברה איטלקית "Mutti" (800 גרם סה"כ)
  • מלח לפי הטעם
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כף גדושה פפריקה חריפה
  • מעט פלפל שאטה גרוס

אופן ההכנה

  • מטגנים קלות כמה שיני שום פרוסות דק, ואז מוסיפים 3 פלפלים ירוקים חתוכים לטבעות, 2 קופסאות עגבניות חתוכות, ומתבלים במלח לפי הטעם. מבשלים על להבה גבוהה למשך 10 דקות.
  • בקערית קטנה, מערבבים את רבע כוס השמן עם כף גדושה פפריקה חריפה ומעט פלפל שאטה גרוס.
  • מוסיפים את העגבניות בערבוב קל.
  • מבשלים על להבה נמוכה עד שמתקבל מרקם ריבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.