קודם כל נקציף את שני החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
נוסיף את השוקולית, חלמונים, סוכר וניל ואת הקורנפלור ונערבב.
נשטח על נייר אפייה שמונח על תבנית , ונשמו את הנייר מעט למנוע הידבקות.
שופכים את הבלילה בתבנית, מכניסים לתנור ואופים בחום 170 מעלות במשך בערך 17 דקות.
אחרי האפייה נפריד את העוגה מהנייר אפייה ונניח לה להתקרר.
נקציף בקערה אחרת קופסא וחצי שמנת מתוקה עם הפודינג והחלב עד לקבלת קצף יציב.
לוקחים תבנית , ומחלקים את הבסיס שאפינו לשלושה חלקים שווים ברוחב התבנית.
נניח מעל לבסיס שכבה מהקרם, ואז שוב בסיס וקרם מעליו, ולבסוף נניח את הבסיס שנותר.